THINK UP CULTURE! Menorca arriba per segon any consecutiu per contribuir a cohesionar les indústries culturals i creatives de Menorca

Les indústries culturals i creatives representen una gran possibilitat per la transformació econòmica i social basada en el talent i la innovació. Think Up Culture! torna a l’illa amb la intenció no només d’inspirar sinó d’enfortir i donar oportunitats als emprenedors del sector. És un fòrum de debat sobre el finançament de les indústries culturals i creatives que pretén donar suport a nous projectes en aquest àmbit, a la vegada que es una plataforma per debatre, generar coneixement, nous projectes i dinamitzar i cohesionar el sector cultural i creatiu de Menorca.

TUC_MENORCA-1

La novetat d’aquesta edició és el llançament d’un curs d’idees, Think Up Culture HUB. Un total de deu participant dels àmbits creatiu, cultural o tecnològic seran seleccionats per realitzar un programa d’acceleració especialment dissenyat per un equip de professionals i que culminarà amb l’elecció d’un guanyador. Participar-hi és molt senzill i hi ha temps per inscriure-s’hi fins al 28 d’octubre. Les bases i condicions estan disponibles en aquest enllaç.

A més del concurs, l’edició de Think Up Culture! Menorca comptarà amb dos debats, conferències i sessions participatives i de networking amb un doble eix temàtic:

Descobrir i potenciar la relació entre el patrimoni, el turisme i la tecnologia.

Com fer de Menorca un destí de rodatges audiovisuals i impulsar-hi el turisme cinematogràfic.

Hi participaran tant professionals de Menorca com de l’àmbit nacional e internacional, que durant els dies 14 i 15 de novembre es citaran en el Centre Bit Menorca, un espai ideal que afavoreix la trobada i intercanvi entre els participants.

Think Up Culture! és un fòrum de debat i coneixement sobre el finançament i la innovació de les indústries culturals i creatives, coorganitzat pel Clúster d’Innovació Tecnològica en Turisme de les Illes Balears, Balears.t i PowerHouse Hub. Aquest és el cinquè cicle del projecte i tindrà lloc a quatre seus: Menorca, Barcelona, Eivissa i Palma, i és possible gràcies al suport del Ministeri de Cultura, el patrocini de la Fundació Foment del Turisme de Menorca i la col·laboració de l’Institut d’Estudis Baleàrics, el Centre Bit Alaior i del Museu de Menorca.

Share

Comentaris tancats.