Taller Try engineering, “Programa el teu joc”, al CentreBit Menorca

El proper dissabte 24 de de febrer es duran a terme els tallers Try engineering, entre les 16 h i les 20.30 h, a la Sala Polivalent del CentreBit Menorca d’Alaior.

Aquests tallers són el fruit d’una col·laboració entre el consell de Menorca i la Universitat de les Illes Balears per executar a Menorca les activitats incloses en el programa de “Promoció de les enginyeries, edificació i matemàtiques”, de l’Escola Politècnica Superior de la UIB. Es tracta d’activitats adreçades a joves d’edats compreses entre els 8 i els 18 anys que tenen com a obtectiu desenvolupar la creativitat, l’enginy i el coneixement en aquestes matèries d’una forma didàctica i divertida.

Els tallers Try engineering es realitzen amb materials molt senzills i pensats per desenvolupar la creativitat i l’enginy dels estudiants. Abans de realitzar cada taller, es fa una breu presentació de 15 minuts per explicar el tipus de feines associades a les enginyeries i les matemàtiques.

Programa el teu joc” se centra en com els enginyers informàtics i telemàtics dissenyen jocs de computadora i altres tipus de programari. Els equips d’estudiants treballen en grup per crear un senzill programa informàtic utilitzant programari gratuït. Els equips avaluen els jocs desenvolupats pels altres i presenten les seves troballes a l’aula. Segons la franja d’edat dels joves, hi ha dos torns disponibles:

  • Programa el teu joc (Scratch), de 8 a 11 anys: de les 16 a les 18 h.
  • Programa el teu joc (Scratch), de 12 a 18 anys: de les 18.30 a les 20.30 h.


INSCRIPCIONS

46074img9

Share

Comentaris tancats.