Sistemes participa en els cursos de la XarxaBit

Dins del marc del projecte XarxaBit s’han realitzat 16 cursos d’alfabetització digital. Aquests han servit per a què les persones que els han realitzats hagin après com utilitzar el correu electrònic, com navegar per internet, o com organitzar un viatge en línia, per exemple.

Des del departament de Sistemes hem col·laborat amb aquests cursos realitzant la documentació i realitzant un curs presencial de Maquetació Web (separat en dos mòduls, un d’HTML i un segon de CSS). En ell s’expliquen les nocions bàsiques per poder començar a entendre com es crea una pàgina web i com donar una estructura i format.

També per donar suport al projecte hem realitzat un curs presencial de l’eina ofimàtica de codi lliure OpenOffice. En aquest es va fer una introducció de tres dels programaris més usats d’OpenOffice: el Writer, el Calc i l’Impress.

A més, potenciant la idea de fomentar la formació en xarxa, tota la documentació es troba disponible a través de la plataforma de formació de la XarxaBit. Els únics requisits per accedir a aquesta formació és ser un usuari registrat de la XarxaBit, un simple tràmit que es pot realitzar a qualsevol PuntBit.

Share

Comentaris tancats.