Sessió de comitès de productes; Sistra, Helium, Regweb i Pinbal

IMG_6056Aquest 29 de novembre a la sala de premsa del ParcBit s’ha portat a terme una sessió dels Comitès de Productes; Sistra, Helium, Regweb i Pinbal organitzada per l’àrea d’administració digital de la Fundació Bit i l’OTAE (Oficina Tècnica d’Administració Electrònica).

A la jornada han assistit unes trenta persones de vint-i-una institucions diferents de l’administració pública, amb l’objectiu de mostrar als responsables de cadascuna de les entitats públiques de les Illes Balears els avanços fets i els previstos a la plataforma tecnològica d’administració electrònica.

Bernat Albertí, cap del servei de Sistemes d’Informació del Govern de les Illes Balears, ha donat la benvinguda als assistents i ha explicat l’esforç que des de l’OTAE s’esta portant a terme per avançar en la implantació de l’administració digital a la nostra comunitat per tal de garantir l’accés telemàtic de tots els ciutadans a l’administració pública.

Seguidament, s’han presentat els diferents productes que s’estan desenvolupant. Han presentat els diferents productes; Francisco Javier Calderón, analista programador DG Innovació, Víctor Herrera, analista DG Innovació; Felip Salas, coordinador de l’àrea d’administració electrònica de la Fundació Bit, i Rafel Barceló, consultor de l’àrea d’administració ectrònica de la Fundació Bit.

Es poden consultar les presentacions a través dels següents enllaços:

HELIUM: Plataforma corporativa de gestió d’expedients
http://www.slideshare.net/FundacioiBit/helium-28874797

PINBAL: Solució tecnològica per donar resposta al conveni d’interoperabilitat.
http://www.slideshare.net/FundacioiBit/pinbal

REGWEB: Norma Tècnica d’Interoperabilitat de Model de Dades.
http://www.slideshare.net/FundacioiBit/regweb

SISTRA: Eina informàtica que permet la publicació, presentació i registre (de forma
electrònica) de sol·licituds dirigides cap a qualsevol òrgan de l’administració
http://www.slideshare.net/FundacioiBit/sistra

Share

Comentaris tancats.