Seminari iBuy “Finançament de la compra pública Innovadora (CPI) i els seus reptes i oportunitats”

iBuy posterEls dies 24 i 25 d’abril, a l’auditori del ParcBit, la Fundació Bit, en el marc de la seva participació en el projecte europeu iBUY del programa Interreg Europe, organitza un seminari dirigit a tots els actors de la innovació balear amb l’objectiu de compartir experiències sobre el “finançament de la compra pública Innovadora (CPI) i els seus reptes i oportunitats”. El Seminari comptarà amb sessions plenàries, taules rodones i rondes de discussió.

Durant el seminari es tractaran les següents temàtiques:

  • Els fons de la UE, com els fons FEDER, són apropiats per al finançament de la CPI?
  • Exemples de projectes finançats amb altres fons de la UE.
  • Cofinançament de projectes per stakeholders: quin és el grau de cofinançament adequat?
  • Diferències entre la contractació pública general i la CPI per decidir l’esquema de finançament.
  • Finançament nacional per a la CPI com a exemple per a altres països.

La CPI és un instrument orientat al foment de les polítiques d’innovació en tant que facilita el desenvolupament de solucions innovadores a necessitats encara sense cobrir. La implementació d’aquest tipus de contractació pública permet compensar la bretxa de mercat característica dels sectors d’alta tecnologia, ja que en reduir el risc, afavoreix la inversió privada en recerca i desenvolupament.

El projecte iBuy, és un projecte europeu dissenyat per fomentar i implementar de manera eficient nous programes de compra pública innovadora (CPI) i a més del Govern de les Illes Balears, hi participen altres entitats públiques de regions europees com Lituània, Finlàndia, Romania, Grècia, Letònia, i Portugal. Amb un pressupost total d’1.471.100€ (220.000€ per a les accions a desenvolupar en les Illes Balears) i una durada de 4 anys, iBuy està cofinançat amb fons FEDER i també està vinculat a la RIS3, la Estratègia d’especialització Intel·ligent de les Illes Balears.

Inscipcions.

Programa Seminari

Share

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>