Seminari FdI: Anàlisi de models de negoci amb la metodologia “Business model Canvas”

En el marc del projecte Factoria d’Innovació, s’organitza el seminari “Anàlisi de models de negoci amb la metodologia Business model Canvas” amb l’objectiu de conèixer en què consisteix l’eina Business Model Canvas i com es pot utilitzar per analitzar el model de negoci de les empreses.

El seminari és organitzat per la Fundació Bit amb el finançament de la Direcció General d’Innovació i Recerca i impartit per F. Iniciativas.

L’activitat, que es dirigeix a petites i mitjanes empreses i emprenedors de les Illes Balears de qualsevol sector empresarial, s’impartirà a Mallorca (6 de ferbrer, de 9 a 13h al ParcBit), Menorca (7 de febrer, de 16 a 20h al CentreBit) i a Eivissa (8 de febrer, de 9 a 13h al Consell d’Eivissa).

canvasEl Business Model Canvas és una eina excel·lent per la seva senzillesa que permet dibuixar, analitzar i evolucionar qualsevol model de negoci, mitjançant una anàlisi d’alt nivell, sense perdre’ns en els detalls, així com modelitzar les evolucions o innovacions. Per tant, és una eina bàsica per a profunditzar en el món dels negocis actual.

L’objectiu últim del seminari és aprendre a utilitzar una eina essencial per analitzar els models de negoci actuals i detectar-ne millores, així com per desenvolupar qualsevol projecte empresarial, la qual cosa permet:
1. Prendre decisions més encertades pel que fa a com gestionar, quin projecte emprendre o on invertir.
2. Innovar més fàcilment, perquè s’entendrà millor el negoci i s’identificaran els punts clau on ser “creatiu” per aportar un valor afegit que permeti a l’empresa diferenciar-se de la resta.
3. Minimitzar riscos. Tenir una visió en profunditat del model de negoci permet no aventurar-se sense entendre els riscos i claus del model triat.

El programa de l’acte s’estructurarà de la següent manera:

  • Recepció d’assistents
  • Benvinguda i presentació
  • Innovació empresarial i Models de Negoci actuals
  • Explicació i aplicació del “Business Model Canvas”
  • Descans 15’
  • Millora el teu Model de Negoci
  • Final sessió

Per a les inscripcions enviar un correu electrònic a factoriainnovacio@f-iniciativas.net

Share

Comentaris tancats.