Nou punt de recàrrega de cotxes elèctrics al CentreBit Menorca

Des d’aquest mes de juny, Alaior ja disposa d’un nou punt de recàrrega de cotxes elèctrics situat al CentreBit Menorca, gratuït per a qualsevol usuari durant un període de dos anys.

20170620_130942

Aquest punt està preparat per subministrar energia a cotxes, furgonetes, motocicletes i bicicletes, i permet la recàrrega d’aquests tipus de vehicles en aproximadament una hora i quart.

Amb la instal·lació d’aquest nou punt es pretén afavorir l’ús d’aquests tipus de vehicles, que no necessiten benzina, i amb els quals es fomenta la mobilitat sostenible, gracies a la zero emissió de gasos contaminants, i al la reducció del nivell de soroll i emissió de calor.

Es tracta d’un punt de càrrega semi-ràpida amb dos tipus de preses; dues de Shuko de 2,3 kw; i dues més de tipus 2, Mennekes de 22kw. Les dues preses Shuke són com tots els connectors que tenim a casa, i també són comuns en algunes motocicletes i bicicletes elèctriques, i en alguns cotxes elèctrics com el Twizy. Per altra banda, les preses de tipus 2 o Menekes, són l’estàndard homologat Europeu de corrent altern, més utilitzat en la majoria de models com el BMW i3, i8, BYD I6, Renault Zoe, Tesla Model S, o Volvo V60 entre d’altres.

Aquest nou servei disponible al CentreBit Menorca se suma així als molts avantatges que ofereix el centre empresarial tant a les empreses com als nous emprenedors que decideixen instal·lar-s’hi, entre els que hi trobam, l’accés als espais comuns, com sales de reunions i conferències; els serveis de suport per a l’emprenedoria; l’estalvi en costs; o el contacte amb altres emprenedors i empresaris amb els quals col·laborar.

Share

Comentaris tancats.