L’OBSI exposa l’esborrany de la Monografia 8: Com muntar un comerç electrònic a les Illes Balears, passa per passa. Fés el teu suggeriment de millora!

Fins el proper 16 d’agost, el borrador de la Monografia 8: “Un comerç electrònic a Balears. Com muntar una botiga electrònica a les Illes Balears, passa per passa”, estarà exposat al web de l’Observatori Balear de la Societat de la Informació (OBSI), amb la intenció de rebre suggerències de millora per part de totes aquelles persones interessades en el tema; com a proveïdors de serveis, casos pràctics, potencials clients del comerç electrònic, emprenedors d’aquest camp, i un llarg etcètera. La idea d’aquest document és que sigui una ajuda i una empenta per a què les empreses balears s’animin a vendre a Internet.

Les suggerències es poden fer com a comentari a aquest mateix post, enviar per correu electrònic a obsi@ibit.org indicant l’assumpte Monografia 8 i a través de twitter (@OBSI_Bit), amb un DM o mitjançant el hashtag #monografia8. Una vegada rebudes les suggerències , es valoraran per part de l’equip de redacció i, si s’han considerat oportunes, seran incorporades al document final.

Si en el moment de fer la suggerència, la persona, empresa o entitat, no ens indica el contrari, apareixerà a l’apartat d’agraïments de la Monografia.

Consultau aquí el borrador Monografia 8.

Share

Comentaris tancats.