Les empreses d’allotjament es reuneixen per a la presentació del nou sistema de gestió de CloudHotelier

CloudHotelier, empresa capdavantera en disseny de webs per a hotels a Menorca, ha presentat avui, dijous 14, el seu últim producte, un sistema de gestió per a empreses d’allotjament (PMS), que permet als hotelers gestionar les seves reserves i clients en una única plataforma.

cloudhotelier

La presentació ha tingut lloc en el CentreBit d’Alaior, i hi han assistit al voltant de 40 asistents. Amb aquesta eina, les empreses d’allotjament no només podran obtenir més reserves directes a través del seu web, sinó que també poden controlar totes les seves reserves sincronitzant el seu inventari amb els canals de venda, enviar emails automatitzats als seus clients a través de plantilles prediseñadas i crear factures personalitzades amb un sol clic.

Fins avui, els productes de Xavi Pallicer, el fundador de CloudHotelier, havien consistit en plantilles per a pàgines web d’hotel amb motor de reserves integrat. La creació del PMS suposa un gran avanç per a l’empresa, ja que és una eina imprescindible per a qualsevol allotjament.

Share

Comentaris tancats.