L’acceleradora Conector Travel Tech s’ubicarà al ParcBit per a impulsar startups innovadores del sector turístic

Gràcies a l’acord signat pel gerent de la Fundació Bit, Gabriel Frontera, i la CEO de Connector, Elisabeth Martínez Guardiola, l’acceleradora amb seu a Barcelona obrirà una delegació al ParcBit amb l’objectiu de llançar el seu primer programa d’acceleració d’startups del sector Turisme. Mitjançant el conveni de col·laboració subscrit entre les dues entitats, s’estableix un marc de cooperació per al desenvolupament de totes les activitats associades a un programa d’acceleració d’aquest tipus a la incubadora #Emprenbit, situada a l’Edifici DISSET del ParcBit.

Connector Travel Tech allotjarà al ParcBit els seus programes de suport a emprenedors dirigits a startups de base tecnològica del sector turístic, en fase llavor, innovadors i amb possibilitat de ser escalables internacionalment.

Elisabeth Martínez, CEO de Connector Startup Accelerator, explica que Mallorca representa un hub del sector travel molt important a nivell mundial i que és el lloc idoni per llançar un programa d’acceleració d’startups de travel-tech per seguir innovant en aquest sector.

És la primera vegada que la Fundació Bit col·labora a través de la incubadora #emprenbit amb una acceleradora d’àmbit nacional com a Connector Travel Tech, que ha escollit el ParcBit per ser un pol d’atracció per a empreses del sector TIC-turisme. No en va, en al ParcBit es concentren importants empreses com Logitravel o Brújula i clusters específics com Turistec o Balears-t, que ho converteixen en un ecosistema ideal per a la creació d’empreses innovadores de l’àmbit turístic.

La Fundació Bit, col·laborarà amb el programa d’acceleració del Connector Travel Tech a través de la incubadora #Emprenbit, un servei públic del Govern dels Illes Balears que té com a objectiu impulsar la competitivitat del teixit empresarial a través de l’acompanyament a emprenedors en el llançament de projectes basats en el Coneixement. Des de 2008 i a través d’aquest programa orientat al foment de la creació d’empreses innovadores en les Illes Balears, s’ha recolzat a més de 220 persones amb projectes empresarials innovadors, de les quals el 70% ha finalitzat el programa amb èxit.

Share

Comentaris tancats.