La Xarxa EEN oferirà un Brokerage Event en el World Mobile Congress 2016

L’Agència per a la competitivitat de l’empresa de la Generalitat de Catalunya, ACCIÓ, en el marc de la Xarxa Europe Enterprise Network (EEN), organitza un Brokerage Event dintre del World Mobile Congress 2016 que tendrà lloc els propers dies 22, 23 i 24 de febrer a Barcelona.

Les empreses tecnològiques de Balears interessades en participar en aquest encontre empresarial tendran accés gratuït a la resta de l’esdeveniment, pagant el preu de la inscripció al brokerage event de 310€.

El brokerage event o encontre empresarial, que arriba a la seva 11 edició, permetrà a les empreses ampliar les seves oportunitats a l’hora de trobar socis en un format de reunions bilaterals de 25 minuts. El perfil de les empreses són pimes o centres de recerca que busquen negoci internacional i socis tecnològics.

El Brokerage de 2015 va comptar amb més de 400 participants procedents de 30 països i va acollir més de 1.300 reunions.

La Fundació Bit, essent la coordinadora de la Xarxa EEN a les Illes Balears, dóna suport a aquests tipus d’esdeveniments que congreguen una multitud d’empreses internacionals i que poden suposar un impuls a la internacionalització de les empreses de les Illes Balears.

En cas d’estar interessats en inscriure’s podeu posar-vos en contacte amb Alicia Domingo de la Fundació Bit adomingo@fundaciobit.org. Les inscripcions es poden fer fins al 7 de febrer. Per a més informació, consultau el següent programa:

Brokerage Event WMC

Brokerage Event WMC

Share

Comentaris tancats.