La Propietat Industrial i Intelectual, de debat al CentreBit Menorca

La Fundació Bit organitza pel proper 25 d’abril, a les 10.30 hores al CentreBit d’Alaior (Menorca), un seminari d’Introducció a la Propietat Industrial i Intel·lectual a càrrec de Rocío Peris, directora de PONS IP Madrid i Patricia Ramos, directora de Patents a la mateixa consultora, ambdues amb una llarga experiència en el camp de la propietat industrial i intel·lectual.

L’objectiu és conscienciar i sensibilitzar a empreses, emprenedors i investigadors sobre la necessitat i importància de reconèixer i protegir els actius de propietat industrial i intel·lectual que generen, pel seu potencial valor patrimonial.

Durant l’activitat es tractaran els conceptes i abasts de la Propietat Industrial i Intel·lectual i dels signes distintius de marques i noms comercials (marques versus domini, marques versus denominació social, dissenys industrials, patents).

Es farà un repàs dels fonaments i naturalesa del sistema de patents: patents i invencions en règim de monopoli, patents secretes, dret a la patent i designació de l’inventor, requisits de patentabilitat i exclusions, etc.

Finalment es tractaran els temes del secret industrial i la protecció del software (¿propietat industrial vs. propietat intel·lectual?)

Una vegada acabat el seminari, tendran lloc reunions B2B entre empreses mitjançant prèvia cita.

Els interessats hauran d’inscriure’s al següent formulari: https://goo.gl/forms/FeHj8MC2S87r0R742

Share

Comentaris tancats.