La Fundació Bit rep una distinció de Mútua Balear per a entitats compromeses amb la disminució de la sinistralitat i la prevenció de riscos laborals

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

El gerent de la Fundació Bit, Pere Fuster, va assistir al lliurament dels xecs que es va celebrar el passat 28 de gener al Saló d’Actes de l’oficina administrativa de Mútua Balear, i que  va ser a càrrec la Directora General de Treball, Economia Social i Salut Laboral de les Illes Balears, Isabel Castro; el Director General de Mútua Balear Wàlfrid Ivern i del Sotsdirector General, Andreu Vecina.

Durant aquest acte es van lliurar uns 40 xecs simbòlics a empreses de Mallorca, que han estat premiades així per la seva labor i iniciatives en matèria de riscos laborals. Gràcies a això, aquestes empreses poden sol·licitar una reducció de les cotitzacions per contingències professionals, d’entre el 5 i el 10%.

Aquestes bonificacions que s’atorguen pel Ministeri d’Ocupació des de 2010 arran del reial decret 404/2010, han repartit en aquesta ocasió 190.000 euros entre les més de 40 empreses que han resultat beneficiàries. Aquesta xifra suposa un increment d’un 132% pel que fa a l’exercici anterior en la quantia total de les bonificacions.

Share

Comentaris tancats.