La Fundació Bit presenta els serveis i activitats en innovació i tecnologia a les empreses d’Eivissa

El proper 3 d’abril la Fundació Bit i el Conselll Insular d’Eivissa organitzen una jornada a Eivissa per presentar la cartera de serveis que ofereix el Govern, a través de la Fundació Bit, en assessorament i suport a les empreses eivissenques per tal de fomentar el seu grau d’innovació, així com les actuacions que estan previstes per aquest any 2018.

Així, la vicepresidenta del Govern de les Illes Balears, Bel Busquets, farà un repàs del conjunt de serveis de suport a la innovació empresarial, tals com la Factoria d’Innovació, els serveis de suport a l’emprenedor de base tecnològica a través del programa EmprenBit o el foment a la internacionalització a través de la Xarxa Europe Enterprise Network, de la qual la Fundació Bit n’és la coordinadora a les Illes Balears.

A més, Bel Busquests presentarà les diferents activitats que es realitzaran a l’illa durant aquest any 2018 centrades principalment en la divulgació de les tendències tecnològiques entre els joves per tal d’incentivar les seves vocacions científiques i tecnològiques. És el cas del cicle CineTIC que, a partir del cinema i el debat, preten apropar els estudiants a temes tan actuals com la intel·ligència artificial o el big data.

Posteriorment, la Vicepresidenta del Consell d’Eivissa, Viviana de Sans, explicarà la situació actual del CentreBit Eivissa, amb els avanços en el procés de reforma de l’edifici de Sa Coma on s’ha d’allotjar el futur CentreBit.

Després de la roda de premsa, a les 16.30 hores, tendrà lloc una conferència a càrrec de Francesca Tur, consultora en innovació i creativitat per a grans marques com Reebook, Leche Pascual o Desigual. La seva xerrada se centrarà en el poder de la creativitat i les noves tecnologies per a la transformació de la nostra societat.

A més, es comptarà amb la participació de les empreses locals d’Elisa Pomar, Estudi Aureo i Can Blau que explicaran de primera mà la seva experiència en la incorporació de processos d’innovació.

Els interessats en assistir a la jornada poden inscriure’s al formulari https://goo.gl/forms/tzecw5YFfoZoY1ZI2

Cartell Jornada 03.04.18 Eivissa (3)

 

Share

Comentaris tancats.