La Fundació Bit present a l’Smart Island World Congress 2018

  • L’estand compta amb informació sobre els serveis que ofereix la Fundació Bit a les empreses balears, així com promoció de la campanya de captació de talent “Sol i dades” del Govern
  • La Fundació Bit convida cinc empreses de base tecnològica per a què presentin els seus projectes davant inversos, empresaris i agents públics del sector smart

Avui i demà la Fundació Bit és present a l’esdeveniment Smart Island World Congress, a Calvià, on es reuneixen experts de tot el món per explorar les oportunitats que poden sorgir a les illes en àmbits com l’eficiència, l’urbanisme i el desenvolupament econòmic i social.

Des de l’estand de la Fundació Bit, compartit amb l’entitat pública empresarial de Telecomunicacions i Innovació (IBETEC), s’ofereix informació dels serveis que presta a les empreses i emprenedors: suport a la participació d’empreses en convocatòries de projectes d’R+D+i, suport en la internacionalització amb actuacions orientades a l’impuls de la projecció exterior de les empreses, anàlisis dels usos d’internet en diferents sectors, activitats de promoció i difusió de productes i projectes innovadors d’empreses i, per últim, serveis d’assessorament a l’emprenedoria i creació de noves empreses.

A més a més, l’estand de la Fundació Bit és el lloc on s’estrenarà la campanya “Sol i dades”, impulsada pel Govern de les Illes Balears i que té com a propòsit atreure professionals de tot el món a les Balears i, d’aquesta manera, generar llocs de feina altament qualificats, retenir talent de les nostres illes i atreure talent de fora.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Com a novetat, la Fundació Bit acompanya com a convidats durant aquests dos dies cinc empreses de base tecnològica per tal que presentin el seu projecte a l’espai Speaker Corner del SIWC2018, en format “Elevator Pitch” i davant d’un auditori compost per inversos, empresaris i agents públics del sector smart. Es tracta d’empreses que tenen relació amb IoT aplicada a l’SmartCity o participen en projectes europeus relacionats amb l’Smart.

Així, Hook Sistemas, Urban Drivestyle, Brújula & grup CMC, Mabrian Techs i CUT&GO són les empreses que la Fundació Bit ha seleccionat i que explicaran els seus projectes smart entre avui i demà:

- Urban Drivestyle: Fàbrica de bicicletes elèctriques que combinen una aparença vintage amb la tecnologia e-bike, pensades per usar-se a la ciutat. A càrrec de Christian Bolz. Dilluns 23, de 17:45 a 18 hores.

Hook Sistemas: Empresa de disseny gràfic que ofereix solucions corporatives i webs innovadores amb un software avançat, capacitat per realitzar consultes per part del client.
A càrrec de Eduardo Martínez i Baltasar Estarellas. Dimarts 24, d’11:30 a 11:45 hores.

- Brújula & grup CMC: Solucions per a la transformació digital dels negocis, utilitzant tecnologies d’avantguarda en àmbits com: processos digitals, internet de las coses (IoT), intel·ligència artificial, seguretat i analítica avançada de dades.
A càrrec de Vicenç Caimari i Carlos Navares. Dimarts 24, de 12:45 a 13 hores.

- Mabrian Techs: Plataforma de “Travel Intelligence” que utilitza el big data per mapejar tot el cicle del viatge per tal de comprendre les dinàmiques turístiques a escala global.
A càrrec de Santi Camps. Dimarts 24, de 15 a 15:15 hores.

- CUT&GO: “Project Factory” de disseny i producció creativa que treballa amb tecnologia de control numèric CNC, robòtica i scanning 3D. Ofereix el seu producte en camps com l’arquitectura, la decoració, l’interiorisme, la moda o la publicitat.
A càrrec de Manuel Granero. Dimarts 24, de 16:15 a 16:30 hores.

L’SIWC2018 està organitzat per Fira de Barcelona amb el suport del Govern de les Illes Balears, el Consell Insular de Mallorca i l’Ajuntament de Calvià.

Per veure el programa complet de l’Smart Island World Congress 2018 clicau aquí.

Share

Comentaris tancats.