La Fundació Bit present a la conferència anual de socis estatals de la xarxa europea Enterprise Europe Network

Foto EEN BilbaoEls passats 14 i 15 de juny es va celebrar a Bilbao la XI conferència anual estatal de socis de la xarxa Enterprise Europe Network (EEN), una trobada que serveix per congregar les 56 entitats agrupades en els 9 consorcis territorials que representen i desenvolupen activitats de la xarxa EEN a l’estat espanyol.

Dins el pla de treball del projecte està prevista l’assistència a les conferències anuals programades per la xarxa, que s’organitzen amb l’objectiu de posar en comú les diferents activitats que els socis de la xarxa duen a terme i conèixer el feedback dels tècnics de la Comissió Europea i les darreres novetats del programa.

En general, la jornada es va enfocar a conèixer la visió de futur per a la xarxa, els resultats del darrer període 2017, eines de suport a les empreses en el marc de l’EEN i programes europeus de finançament, entre d’altres actuacions clau per al desenvolupament del projecte. Tot això a través de sessions d’anàlisi del programa EEN, presentació d’altres iniciatives i instruments i posada en comú dels procediments de la xarxa i bones pràctiques. També s’han dut a terme activitats de networking.

A més, es compartiren casos d’èxit dels diferents nodes i es presentaren les millores realitzades a escala estatal per millorar i enfortir la presència de la xarxa en el territori espanyol.

La Fundació Bit és la coordinadora regional a les Illes Balears de la Enterprise Europe Network  i hi participen com a socis la Fundació Universitat- Empresa (FUEIB) i la Cambra de Comerç de Mallorca.10y

La xarxa, que enguany celebra el desè aniversari, ja agrupa més de 3000 experts de 600 organitzacions de 60 països i ja ha ajudat més de 2,5 milions d’empreses a aprofitar el mercat únic. És la major xarxa europea de suport empresarial, a més de ser l’única cofinançada per la Comissió Europea. Les accions que es desenvolupen des de l’EEN són accions de sensibilització, escolta i acompanyament que, en el dia a dia, es tradueixen en tallers informatius, recerca de socis comercials i tecnològics, informació sobre programes i reglamentació jurídica europea, entre altres activitats.

Els assistents del consorci de l’EEN Balears foren Alicia Domingo i Jaume Bagur, en representació de la Fundació Bit; Alícia Bueno i Catalina Barceló, de la Cambra de Comerç, i Francisco Feliu, de la FUEIB.

Share

Comentaris tancats.