La Fundació Bit, partner de la novena edició de la Fira Innovem

Entre altres activitats, s’oferirà una conferència sobre l’ús del big data en la gestió dels recursos humans

La novena edició de la Fira Innovem, punt de trobada de projectes, recursos i persones entorn a la innovació en l’àmbit professional i empresarial que organitza Joves Empresaris de Balears, tindrà lloc els dies 27 i 28 d’abril. Es tracta d’una fira de projectes empresarials innovadors que exerceix com a motor de la innovació donant suport als sectors empresarials.

Un any més, la Fundació Bit dona suport a l’esdeveniment, enguany com a partner, amb l’objectiu de fomentar la competitivitat empresarial, juntament amb la Direcció General d’Innovació i Recerca.

Fruit de la col·laboració entre ambdues entitats (Joves Empresaris i Fundació Bit), el dijous 27 a les 12h s’oferirà la conferència “Buscando el valor de los datos: HR Analytics”, dintre del cicle Tramuntana Tech Talk, a càrrec de Beatriz Lucía, directora de Talent Analytics de l’Instituto de Ingeniería del Conocimiento (IIC). Durant la ponència es parlarà dels nous escenaris que obren l’ús de les tecnologies, especialment Big data, en la gestió dels recursos humans.22182048Bea Lucía

Així mateix, el director general d’Innovació i Recerca, Pep Lluís Pons, impartirà la ponència “Presentació Economía del conocimiento de Menorca”. Serà el divendres 28 d’abril a les 10.30 hores a la seu de la Fira, Es Mercadal.

La Fundació Bit, a més, formarà part del jurat del concurs “Projectes Empresarials Innovadors” amb l’objectiu de donar suport i difondre iniciatives emprenedores i innovadores a través de la seva fira i plataforma web.

A l’encontre hi assistiran nombrosos emprenedors de la Incubadora del ParcBit i CentreBit on podran assistir a la presentació de projectes, productes i serveis, a les diferents ponències i entrar en contacte amb altres assistents com empresaris i entitats.

Innovem compta amb el suport de la Fundació Bit gairebé des del seus inicis per tal que segueixi sent un referent a Menorca per al món de l’empresa i l’emprenedoria, i continuï impulsant el creixement de les petites i mitjanes empreses així com dels autònoms per tal de millorar la seva professionalització.

Share

Comentaris tancats.