La Fundació Bit participa al VIII Fòrum de Governança de les TIC en Salut

PortadaProgramaGobernanza2018La Fundació Bit participarà el poper 21 de novembre al VIII Fòrum de Governança de les TIC en Salut que organitza la Sociedad Española de Informática de la Salud (SEIS) amb la finalitat de constituir un escenari de relació entre els responsables TIC del sistema sanitari.

Més concretament, el gerent de la Fundació Bit, Biel Frontera, serà ponent al debat “Governança basada en dades”.

Els directius dels sistemes de salut han d’afrontar de forma creixent el desafiament de desenvolupar una estratègia de governança basada en dades que maximitzi el valor d’aquestes dades per a la missió de les seves organitzacions. La transformació digital i en particular les capacitats d’anàlisis de dades massives afecten a l’evolució del paper del CIO en la sanitat actual impulsada per les dades. Entre els reptes que emergeixen estan la consecució d’un entorn de governança de dades apropiat i ajustat a les demandes de seguretat, qualitat i interoperabilitat.

Biel Frontera compartirà la taula rodona amb els següents ponents:
- Sra. Da Lola Ruíz Iglesias. Innovació i Continuïtat Assistencial a la Fundación Rioja Salud, Consejería de Sanidad y Consumo.
- Sr. D. Benigno Rosón Calvo. Subdirector General de Sistemes i Tecnologies de la Informació del Servei Galleg de Salut.
- Sr. D. Luis Javier Bonilla. General Manager a Iberia Orion Health.
- Sr. D. Iñaki del Rio. Director al Instituto de Innovación i3B.
- Sra. Da Marisa Felipe Gil. Industry General Manager, South Europe, Healthcare & Life Sciences DXC
- Sr. D. Javier Jarauta Sánchez. Director a la Consultoría Grupo SIA

A banda de la governança en dades, el Fòrum tractarà el dia 22 de novembre dues altres àrees diferenciades: l’amenaça de l’IoT (Internet de les Coses) i el CISO (Seguretat/Continuitat de negoci/estratègia).

Els interessats en assistir s’han d’inscriure prèviament a https://seis.es/inscripcion-gobernanza-2018/

Share

Comentaris tancats.