La Fundació Bit organitza la primera trobada de bloguers d’Eivissa

L’encontre congregarà les persones més influients de l’illa relacionades amb els blogs i la comunicació digital

El proper dimecres 18 de novembre a les 19 hores tendrà lloc al Districte Hiperbole d’Eivissa una trobada gratuïta que reunirà els bloguers més influents de l’illa i permetrà compartir les seves experiències, coneixements i visió del món del blog.
La iniciativa sorgeix del projecte Dr.TIC de la Fundació Bit que, amb la formació impartida a pimes i emprenedors durant els 3 anys passats, s’ha pogut observar una tendència molt clara de les empreses i emprenedors cap a la creació de pàgines web, botigues online, estratègies de xarxes socials i, especialment, màrqueting de continguts amb blogs per posicionar les empreses online.

L’encontre comptarà amb una taula rodona d’experts que avançaran les darreres tendències en comunicació, màrqueting de continguts i desenvolupament web. Alguns dels ponents que participaran a aquesta taula rodona són Montse Monsalve, co-fundadora d‘Imam Comunicacion; Silvia Castillo, co-fundadora d’Ibiza 5 Sentidos; Antonio Beneyto, periodista; Virgil Brewster, cofundador d’Ibiza Inside i Ibiza Workout Club. Tots ells aportaran la seva visió sobre el futur del blog.

També destaca l’assistència de comunicadors procedents de blogs d’Eivissa com Loadinglives.comMesquelletuga.es, Felicidaddebolsillo.com, Adrianamolina.es, Estelariera.comIbizafoodlovers.com, Dresstoimpressibiza.com, Pardonmyspanish.com, Pucherines.comGatosuave.com, entre d’altres.

Dintre dels assistentes confirmats, s’hi troben professionals de les xarxes socials o “community managers” i del sector de la comunicació, així com també cadenes hoteleres i hotels emblemàtics de l’illa.

A més, en acabar els assistents podran participar d’una sessió de networking on podran conèixer-se personalment i intercanviar opinions en un ambient més informal. També s’oferirà una tast de vi patrocinada per l’empresa Vila Vins.

La Fundació Bit imparteix cursos i presta assesorament digital a Eivissa en el marc del projecte Dr. TIC des de finals de 2012, amb la finalitat de reducir l’escletxa digital i augmentar la competitivitat de les empreses, responent així a la necessitat de fomentar la incorporació de les TIC en les pimes d’Eivissa. Durant el passat any 2014 es formaren a l’illa 330 professionals mitjançant 34 cursos i sumant un total de 72 hores de formació.

El projecte Dr.TIC, finançat a través del Programa d’alfabetització digital ALFABE de la Conselleria d’Innovació, Recerca i Turisme, compta amb empreses i entitats pitiüses col·laboradores com PIMEEF, Ajuntament d’Eivissa, Ajuntament de Santa Eulària, Ajuntament de Sant Antoni, la Cambra de Comerç d’Eivissa i Formentera o Foment de Turisme.

Trobada bloguers Eivissa

Trobada bloguers Eivissa

Share

Comentaris tancats.