La Fundació Bit dóna a conèixer el projecte de telerehabilitació Play4Health al congrés Expoictus

CAPEXPOICTUS_CASTEl proper 20 d’octubre, a Barcelona, se celebra el congrés ExpoIctus, un esdeveniment sobre l’aplicació de les Tecnologies en la Rehabilitació de les persones que han patit un ictus.

Xisco Tous, coordinador de l’àrea de Salut de la Fundació Bit hi participarà donant a conèixer la plataforma Play4Health que permet fer rehabilitació des del propi domicili del pacient. Aquest sistema de telerehabilitació fa possible així l’entrenament de capacitats físiques i cognitives mitjançant l’ús de videojocs i diferents mètodes d’interacció.

ExpoIctus es planteja com una acció central que impacti en els sectors involucrats per exposar i analitzar la situació i els últims avenços en quant a l’ús de les tecnologies en la rehabilitació.

A l’Auditori Imagina s’oferirà, durant el matí, un programa de conferències divulgatives i científiques que inclourà taules rodones sobre Evidència científica, Innovació o Gestió i Compra.

A la tarda, a la sessió Speaker Corner, es donarà la possibilitat a empreses i entitats de mostrar, en màxim 5′, iniciatives, projectes, idees, resultats, i solucions relacionades amb la recuperació dels pacients amb discapacitat utilitzant tecnologia.

Durant tot el dia, s’habilitarà un espai d’exposició de serveis i productes a on tindrem l’ocasió de conèixer els elements i condicionants que poden facilitar una correcta introducció i implementació de la innovació i tecnologia en la recuperació dels pacients que han patit un ictus.

Més informació: http://www.expoictus.com/

Share

Comentaris tancats.