La Fundació Bit col·labora amb l’esdeveniment “Stem Talks Menorca 2018″

stem_2 (1)La Fundació Bit, a través del CentreBit Menorca, col·labora amb l’esdeveniment “STEM Talks” (Science, Technology, Engineering, Mathematics) organitzat per la comunitat GDG Menorca amb l’objectiu d’oferir unes jornades amb la ciència i tecnologia com a protagonista.

Serà un esdeveniment de dos dies, 25 i 26 de gener, a la Sala de Cultura Sa Nostra (Maó), amb conferències de grans professionals de la tecnologia i la ciència i dirigides a qualsevol interessat amb la matèria. Aquest esdeveniment vol donar a conèixer a qualsevol interessat el món actual de la tecnologia i fer que els assistents vegin els avanços que s’estan aconseguint gràcies a la recerca i treball de grans experts com:

- Carlos Azaustre, especialista en Comunitats de Desenvolupadors (GDG Spain).
– Dr. Alex Escala, líder de l’equip de Data Science en Kernels Analytics (gran consultoria d’empreses com a Desigual o Yoigo).
– Dra. Àngela Fàbregues, Doctorada en Intel·ligència Artificial i investigadora a l’Institut de Recerca en Intel·ligència Artificial (IIIA-CSIC).
– Dr. Jaume Farrés, degà de la Facultat de Biociències de la Universitat Autònoma de Barcelona.
– Miquel Gabarró, organitzador de BeSuricata (Comunitat tecnòloga de Menorca).
– Dra. Núria Castell, exdegana de la Facultat de Informàtica de Barcelona de la Universitat Politècnica de Catalunya.
– Dr. José Javier Ramasco, investigador principal en l’Institut de Física Interdisciplinària i Sistemes Complexos (IFISC-CSIC) de la Universitat de les Illes Balears.
– Dr. Guillaume Houzeaux, líder del grup de modelatge físic i numèric del Centre Nacional de Supercomputación.
– Dra. Nerea Luis, personal docent investigador a la Universitat Carlos III de Madrid.

Es tracta d’un esdeveniment totalment gratuït que acostarà a qüestions actuals de la tecnologia donades per grans exponents que vindran de tota Espanya i que són experts en els seus camps.

Google Developers Group Menorca (GDG Menorca) és un grup tecnològic sense ànim de lucre compost per desenvolupadors interessats en les tecnologies de Google, com Android, App Engine, Google Chrome, o APIs com Maps API, YouTube API i el Google Calendar API. GDG Menorca es dedica a fer esdeveniments de tipus tecnològic que poden ser des de petites quedades en un bar fins a grans esdeveniments de qualitat.

El CentreBit Menorca col·labora regularment amb GDG Menorca amb l’organització d’esdeveniments com aquest i que suposin una difusió i valorització del coneixement.

Per a més informació i inscripcions a l’esdeveniment consultar la web http://stem.gdgmenorca.com/

Share

Comentaris tancats.