La Fundació Bit acompanya start-ups i inversors de Balears al Fòrum d’Inversió d’ACCIÓ 2019 de Barcelona

banner-startups-forum.jpg_223078711

L’esdeveniment suposa una bona oportunitat per a les start-ups d‘establir noves relacions amb possibles col·laboradors i inversors dels sector TIC-Turisme i TIC-Salut i, pels inversors, d’obtenir un coneixement més ampli del procés d’inversió

La Fundació Bit, com a sòcia del projecte Links Up, llança una convocatòria per seleccionar fins a quatre start-ups dels sectors de TIC-turisme i de TIC-salut i fins a quatre Business Angels o empresaris amb interès en invertir en start-ups de les Illes Balears per participar en diverses actuacions que es duran a terme en el marc del Fòrum d’Inversió d’ACCIÓ 2019, que tindran lloc els dies 6 a 8 de maig a Barcelona.

LINKS UP és un projecte europeu finançat pel programa Interreg SUDOE que té com a objectiu augmentar el creixement econòmic i millorar la competitivitat de les start-ups dels sectors de TIC-turisme i de TIC-salut del sud-oest d’Europa (Múrcia, Catalunya i les Illes Balears a Espanya, Beira Interior a Portugal i Occitanie a França). Un dels principals eixos per assolir aquest objectiu és facilitar l’accés a finançament a les start-ups.

Per aquest motiu, la Fundació Bit acompanyarà als 8 participants a un esdeveniment considerat com el principal punt de trobada entre inversors i start-ups a Catalunya i que, en edicions anteriors, ha reunit més de 700 assistents.

Per una banda, els quatre inversors balears assistents podran formar-se en el procés d’inversió i, per tant, tindran l’oportunitat de reflexionar sobre els conceptes bàsics del procés, compartir experiències amb inversors potencials i actius i comprendre el paper d’altres actors en l’ecosistema. El contingut del curs tindrà en compte els següents aspectes: autoavaluació del propi perfil d’inversor i definició d’una estratègia d’inversió; identificació i avaluació de les oportunitats d’inversió; seguiment de les empreses participades i aportació de valor a la seva junta directiva; i negociació amb emprenedors.

Per altra banda, les start-ups dels sector TIC-Turisme i TIC-Salut de les Illes Balears participants tindran l’oportunitat de presentar el seu projecte davant inversors privats, fons de capital risc i altres emprenedors. Durant la sessió, les start-ups es dividiran en 4 grups que treballaran en sessions de coaching paral·leles amb els inversors participants i un facilitador. Cada empresa presentarà el seu producte durant 10 minuts i el grup d’experts comptarà amb 7 minuts per proporcionar la seva opinió sobre les principals fortaleses i àrees de millora que ha de tenir en compte l’empresa. A més, tant els inversors com les start-ups podran participar en diversos esdeveniments de networking i reunions bilaterals entre ells i la resta de participants al Fòrum d’inversió d’ACCIÓ 2019.

Els costos de viatge i allotjament aniran íntegrament a càrrec del projecte Links Up i tècnics de la Fundació Bit acompanyaran les start-ups i als inversors durant l’actuació.

Les start-ups interessades en inscriure’s ho poden fer mitjançant aquest enllaç, mentre que els inversors ho poden fer a través d’aquest. El termini d’inscripció finalitza el dia 12 d’abril i en cas de dubtes es poden dirigir al correu electrònic europeanprojects@fundaciobit.org.

Share

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>