La Fundació Bit acompanya empreses i emprenedors al SouthSummit, un dels més importants esdeveniments per a startups a Europa

A través del programa #Emprenbit, la Fundació Bit acudeix a aquest esdeveniment en el que es donen cita emprenedors d’Europa i Latinoamèrica i inversors d’arreu del món per a trobar oportunitats de negoci en un esdeveniment que combina el networking amb conferències, taules rodones i competicions.

A l’esdeveniment hi assistiran per una banda els guanyadors de l’Emprenbit Tech Camp, el campus d’estiu d’emprenedoria tecnològica organitzat per la Fundació Bit aquest passat mes de juliol i en el qual van resultar guanyadors; Ricardo Bibiloni, Carlos Pascual, i Javier Ramos amb el projecte; Virtual Health, una proposta per a un sistema de realitat virtual pensat per al tractament de les fòbies.

Per altra banda, i gràcies també a la col·laboració amb ANCES (Asociación Nacional de CEEI Españoles), la Fundació Bit, juntament amb altres centres empresarials, hi participa com a expositor amb un estand conjunt.

Així mateix, gràcies a aquesta col·laboració, també ha estat possible que hi acudeixin alguns projectes que s’han beneficiat del Programa Emprenbit i ubicats al ParcBit. Aquests projectes, encara en una primera fase de desenvolupament, es beneficiaran així de l’experiència que els aportarà poder assistir a aquest esdeveniment referent mundial i capdavanter en innovació, amb més de 12.500 assistents de més de 100 nacionalitats.

Així, els projectes que assisteixen al SouthSummit, acompanyats de l’equip de tècnics del programa #Emprenbit de la Fundació Bit són:

  • Dsonar; un projecte que va resultar guanyador al passat concurs Eureka 2016 de Palma Activa, i amb el qual es pretén desenvolupar una eina d’anàlisi de dades per a empreses.
  • AINA; un projecte de chatbot orientat a oferir informació turística, també premiat al concurs d’idees empresarials de Palma Activa.
  • Localicer; un projecte per a la creació d’una plataforma web per a posar en contacte persones que cerquen i que ofereixen locals comercials.
  • RedString, una plataforma social per a conèixer gent i en la que es possible participar en esdeveniments organitzats per a connectar amb persones amb les mateixes afinitats.

A més d’aquests projectes, també han acompanyat a l’expedició #Emprenbit, representants de les ja consolidades empreses del ParcBit; Travel Compositor, guanyadora de la SouthSummit Competition en la categoria Travel de l’any passat, i Habitissimo, també guanyadora en la categoria Digital Solutions al 2015.

Share

Comentaris tancats.