Jornades “Think up Culture!”

LogoTUC

Think up Culture! arriba per quart any consecutiu, aquesta vegada a Menorca, els dies 2 i 3 de novembre al Centre Bit d’Alaior. Es tracta d’un fòrum de debat i coneixement sobre el finançament de les indústries culturals i creatives que pretén mentoritzar, accelarar i fer seguiment de projectes en aquest sector i, al mateix temps, constitueix una plataforma d’oportunitats, diàleg i idees per a aquesta indústria.

El tema que vertebrarà aquestes jornades és Tecnologia, Cultura i Turisme. El programa conté ponències, taules rodones i activitats participaves per conèixer i descobrir quines són les sinèrgies entre aquests tres sectors a l’illa de Menorca. Les activitats estan pensades per a professionals del sector cultural, turístic i tecnològic, programadors culturals, tècnics d’administracions publiques, membres d’associacions culturals, etc.

La voluntat d’aquestes jornades és conèixer les noves possibilitats de digitalització de les ICC, relacionar aquesta indústria amb altres com són les TIC i el Turisme i, finalment, dinamitzar, cohesionar i prendre consciència del sector de les ICC a Menorca.

Think up Culture! Menorca té el patrocini de l’Agència de Turisme de les Illes Balears i la col·laboració del Centre Bit de Menorca, el Consell Insular de Menorca, la Direcció General d’Innovació i Recerca i el Festival de Cinema de Menorca.

Podeu consultar-ne el programa complet i reservar les vostres entrades a:  https://goo.gl/sXErku

Share

Comentaris tancats.