Jornades Tècniques Professionals de la III Fira Proturisme 2018

El CentreBit Menorca d’Alaior acull les Jornades Tècniques Professionals en el marc de la III Fira Proturisme de Menorca, punt de trobada i de referència del sector turístic professional de l’illa. La Fira, amb la finalitat doble de mostrar el caràcter del principal actiu econòmic de Menorca a la població insular i de crear un espai de trobada del sector professional del turisme, vol fer palesa la identitat de la destinació Menorca que ens caracteritza i ens fa singulars.

Les Jornades Tècniques tendran lloc els dies 4 i 5 d’abril i s’hi presentaran eines tecnològiques capdavanteres en temes d’innovació i tecnologia, a més d’informació sobre fons de subvenció europea i també un espai de cotreball o coworking entre els sectors privat i públic per tal de construir conjuntament la destinació Menorca.

232-201--DIPTICO-Jornadas-Tecnicas-002

PROGRAMA D’ACTES

DIMECRES 4 D’ABRIL: NTIC

- De 16.00 a 17.30 h. “Per a què ens serveix la intel·ligència artificial?“, a càrrec de Raúl Vicente.

Lloc: Auditori CentreBit Menorca.

La intel·ligència artificial està transformant la nostra societat amb solucions tecnològiques que fa només cinc anys es consideraven gairebé impossibles. En aquesta xerrada s’explicaran els darrers avenços en intel·ligència artificial, des dels cotxes sense conductor fins a la visió per ordinador o la traducció automàtica.

Raúl Vicente és catedràtic a la Universitat de Tartu, Estònia. Centra la seva investigació en el desenvolupament de sistemes d’intel·ligència artificial inspirats en el funcionament del cervell humà.

- De 17.30 a 18.00 h. Cafè i conversa.

Lloc: Plaça del CentreBit.

- De 18.00 a 19.30 h. Presentacions breus d’aplicacions tecnològiques innovadores per al sector turístic:

  • Solucions web per a allotjaments“, a càrrec de Xavier Pallicer de WPH CloudHotelier.
  • Motor de reserves, eina de gestió multisectorial i punt de venda mòbil per a negocis que operen a l’exterior (caiacs, hamaques, catamarans…)“, a càrrec de Juan Gil Miqueo de MyBooking i Tiqueteros.
  • Sinergies entre activitats turístiques“, a càrrec de Carlos Campa de Sinergy Travel.
  • Sistema de reserves per als centres esportius“, a càrrec de Toni Bestard de Kinacu.
  • Solucions en connectivitat específiques per a instal·lacions turístiques“, a càrrec de Josep Fortuny de Infotelecom.
  • Automatització de comandes per al comerç i el turisme“, a càrrec de Tiago Ametller de Menorca Zeros i Uns.

Lloc: Plaça del CentreBit.

DIJOUS 5 D’ABRIL

- De 16.00 a 17.30 h. Jornada informativa sobre ajudes de finalitat regional: Els incentius regionals a les Illes Balears”, a càrrec del Centre Balears Europa i l’Agència de Turisme de les Illes Balears.

Lloc: Auditori del CentreBit.

Jornada informativa dirigida a emprenedors i a petites, mitjanes i grans empreses, tant del sector turístic com industrial, per a donar a conèixer com accedir als ajuts d’incentius regionals per a projectes de més de 900.000 €.

- De 17.30 a 18.00 h. Cafè i conversa.

Lloc: Plaça del CentreBit.

- De 18.00 a 19.30 h. World-coffee: Construint la destinació Menorca“, diàleg dinàmic de professionals del sector turístic per a construir entre tots la destinació Menorca. Dinamitzat per Power House HUB.

En aquests moments en què els ajuntaments defineixen els seus plans de dinamització turística resulta vital conèixer l’opinió i les necessitats dels professionals del sector.

Us hi podeu inscriure en el següent enllaç.

Més informació a http://firaturisme.aj-alaior.org

PROGRAMA FIRA PROTURISME

232-2017 CARTELL PROGRAMA PROFESIONAL FIRA TURISME 2018 -001

Share

Comentaris tancats.