Jornada d’Internet Segura per a professionals

El proper dimarts 7 de febrer i en motiu del Dia de la Internet Segura, les entitats Institut Balear de la Joventut (Ib-Jove), Oficina de Defensa dels Drets del Menor (ODDM), Convivèxit, Policies Tutors i la Fundació Bit organitzen una jornada d’Internet Segura per a professionals implicats o interessats en un espai de reflexió i recursos sobre la temàtica.

L’activitat es durà a terme al CentreBit d’Inca, de 9 a 13 hores, i va dirigit a educadors, tècnics de joventut, policies tutors, Amipas, mediadors juvenils, educadors socials, personal sociosanitari, entre d’altres.

Bel Llodrà, coordinadora de l’àrea de Cibersocietat de la Fundació Bit aprofitarà per presentar els resultats de la darrera publicació de l’Observatori Balear de la Societat de la Informació (OBSI) sobre l’ús de les TIC entre els alumnes d’ESO de les Illes Balears, on s’aportaran dades dels ciber-conflictes, les pràctiques més comunes del ciber-assatjament, la implicació dels alumnes en les situacions de ciber-conflicte, etc.

Posteriorment, es presentaran els recursos de prevenció i intervenció sobre el tema dins del marc del Govern de les Illes Balears.

Finalment, el director general de Desenvolupament Tecnològic del Govern de les Illes Balears, Benjamí Villoslada, farà el tancament de la jornada.

Les persones interessades en inscriure’s han d’enviar un correu electrònic amb el nom i DNI a OBSI@fundaciobit.org o telefonar al 971784940.PROGRAMA Internet Segura

Share

Comentaris tancats.