Jornada sobre el Blockchain i les monedes digitals

bitcoin-3132717_1920El proper 27 de març tendrà lloc al CentreBit Menorca una jornada sobre el “Blockchain” i les monedes digitals, on s’explicarà en què consisteix i quines aplicacions pot tenir l’anomenada “cadena de blocs” per a les nostres empreses i per a la societat, entenent-se el “Blockchain” com la tecnologia que fa possible les modenes digitals i actua com a base de dades i còpia de seguretat.

A més, també es tractaran qüestions sobre si està garantida al màxim la seguretat de l’emmagatzematge de dades sense possibilitat de modificació ni revisió o si seran les criptomonedes acceptades com a mètode de pagament.

Els assistents podran escoltar testimonis de gent que hagi invertit en criptomonedes, així com conèixer el Menorca Coin, projecte pioner a Balears de creació de moneda local i digital que es llançà el passat mes d’octubre  i que actualment està aturat.

Es comptarà amb un cartell de ponents, que compartiran les seves experiències i resoldran dubtes. David Martín, Chief Data Officer de Bluekiri, empresa tecnològica del Grup Logitravel, introduirà la temàtica i explicarà les diferències entre Blockchain i les criptomonedes. A continuació, tant Vlad Stan, cofundador i CEO de Futuristico, com Joan Caules, soci-fundador de Menorca Coin explicaran els seus projectes de monedes digitals.

La jornada s’adreça a professionals i estudiants interessats en el tema.

Els interessats en assistir han d’incriure’s al mail menorca@fundaciobit.org.

La jornada serà retrasmesa a través del Twitter de Dr.TIC, amb el hashtag #BlockchainMenorca. Jornada Criptomonedes 2018 Menorca (3)

Share

Comentaris tancats.