Jornada: “Instruments públics de finançament a la Innovació Tecnològica a les pimes de les Illes Balears”

Aquest dimarts 30 d’abril a les 10:30 h, a la sala de premsa de l’Edifici Son Espanyol del Parc Bit, tindrà lloc una jornada informativa sobre “Instruments públics de finançament a la Innovació Tecnològica a les pimes de les Illes Balears”.

Durant la sessió es repassaran les principals línies vigents de suport al finançament de projectes d’RDI a les pimes de les Illes Balears de la mà d’un representant de la Direcció General d’Innovació i Recerca del Govern de les Illes Balears i d’un representant d’ENISA.

L’agenda prevista per a la sessió és:

10:00 h – Benvinguda assistents
10:15 h – Presentació instruments públics regionals de suport a la innovació tecnològica a les pimes a càrrec d’un representant de la Direcció General d’Innovació i Recerca

    • Presentació de les convocatòries públiques de finançament RDI
    • Presentació de les ajudes fiscals a la inversió en projectes RDI
    • Segell pime innovadora

10:45 h – Presentació línies públiques de finançament de projectes empresarials innovadors d’ENISA a càrrec d’un representant de l’entitat.
11:15 h – Torn obert de preguntes
11:30 h – Fi de la jornada

Un cop finalitzada la jornada s’ofereix la possibilitat de realitzar reunions individuals amb un tècnic d’ENISA per a la informació i assessorament a les pimes interessades en el marc del finançament del seu projecte empresarial.

A causa de que el temps per a les reunions és limitat (10-15 minuts per pime), aquelles empreses interessades en demanar una reunió han de remetre per correu electrònic a info@emprenbit.org la següent informació:

  1. Nom de l’empresa (en cas de no constitució, indicar “pendent constitució”)
  2. Nom representant
  3. Breu descripció del projecte empresarial (incloent activitat innovadora, sector i estat del projecte)

Una setmana abans de la jornada informarem de la disponibilitat final de les reunions per cadascuna de les pimes interessades i de l’horari fixat per a cadascuna d’elles.

L’assignació d’hores es realitzarà per rigorós ordre de recepció de la informació sol·licitada.

Share

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>