Jornada de casos pràctics de programari lliure a pimes i administració

Des de la Fundació iBit tenim un compromís de foment de l’ús del programari lliure tant a les pimes com a l’administració pública. Així, hem realitzat diverses accions de difusió, divulgació i formació en aplicacions lliures a l’àmbit del projecte del Pla Avanza “Cicle de Formació de solucions Open Source per a pimes“.

Aquestes accions han englobat des d’unes primeres jornades divulgatives (vídeo) en les que diferents experts ens varen presentar les eines lliures més adequades pel seu ús a les pimes, uns tallers formatius posteriors i cursos de formació presencials i en línia.

També, amb la col·laboració de l’Observatori Balear de la Societat de la Informació – OBSI vàrem publicar una petita guia (ibitàcola) tant en paper com en PDF amb tot el que hem après amb el desenvolupament d’aquest projecte, els avantatges del programari lliure, el seu ús a les petites i mitjanes empreses i un petit llistat d’aplicacions recomanades per millorar la productivitat i reduir costos en la gestió empresarial.

Ara, amb la col·laboració de l’àrea d’Administració Digital de la Fundació iBit, hem preparat una jornada de casos pràctics d’implantació de programari lliure a les pimes i a l’Administració Pública. Per aquesta jornada contam amb la participació de ponents com el director gerent del CENATIC Miguel Jaque, l’expert en programari lliure i divulgador Benjamí Villoslada i empresaris i tècnics que ens contaran la seva experiència, beneficis obtinguts i problemes a les seves implantacions de solucions de programari lliure empresarial.

Aquí teniu el programa de la jornada

Les inscripcions aquí

Share

Comentaris tancats.