Fundació Bit i SOIB ofereixen un curs d’eines web 2.0 per a persones desocupades

Es tracta del tercer curs que les dues entitats organitzen conjuntament i que ja han beneficiat a 30 persones sense feina

La Fundació Bit en col·laboració amb el Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB) obre el període d’inscripció de la segona edició del curs “Eines web 2.0 aplicades a la gestió i comercialització d’empreses” dirigit a persones desocupades.

L’objectiu del curs, que és totalment gratuït, és conèixer les principals eines accessibles a través de la web per a la gestió i comercialització de l’empresa, des de la recerca de mercats i tendències d’usuari fins a la gestió de projectes en xarxa incloent la gestió de màrqueting online.

Es tracta del tercer curs que la Fundació Bit i el SOIB organitzen conjuntament per tal de captar treballadors desocupats i encaminar-los cap a l’àmbit de l’emprenedoria i les noves tecnologies. Ambdues entitats signaren un acord de col·laboració el passat any 2013 per a la planificació i execució d’aquest tipus d’accions formatives. Després de realitzar un primer curs sobre creació i gestió de microempreses, es va continuar amb la primera edició del curs d’eines web 2.0, beneficiant en total una trentena de persones desocupades de les Illes Balears.

“Vivim en un món tecnològic i connectat, tant a nivell global com local, per tant, tenir una base d’aquestes tecnologies és vital per al món laboral actual, no tant com una professió en si mateixa, si no com un plus de formació per a qualsevol treballador”, afirma Miquel Llabrés, ex-alumne dels dos cursos impartits al ParcBit. Gràcies a la formació rebuda, Miquel Llabrés va reforçar els seus coneixements tecnològics i actualment treballa com a professional assessorant la implantació de les TIC entre les empreses i en dos altres negocis online.

Durant les 200 hores de formació presencial que comprèn el curs d’eines web 2.0, els docents de la Fundació Bit que l’impartiran ensenyaran a gestionar la visibilitat i la reputació online d’una empresa o establiment, així com a saber desenvolupar campanyes de màrqueting i gestionar la imatge de marca de l’establiment en les comunitats virtuals i plataformes socials més adequades per a cada cas.

A més, s’ensenyarà a gestionar projectes en xarxa de forma remota i coordinada entre diferents parts, subcontractacions o diferents departaments d’una mateixa empresa, incorporar la gestió del coneixement intern i extern en l’organització i el concepte d’innovació oberta per a la millora de la competitivitat.

Un dels docents del curs i responsable de l’àrea d’emprenedoria de la Fundació Bit, Rafel Soler, ha remarcat que “es tracta d’un curs molt ampli, molt ambiciós però que dóna una visió molt general del que són les eines que qualsevol pime a dia d’avui hauria d’emprar per gestionar la seva entitat”.

El curs s’impartirà de l’1 d’octubre fins al 15 de desembre de 2015 al ParcBit en horari de matins, de 10 a 14 hores. A més de les hores presencials, l’alumne haurà de realitzar també 50 hores de teleformació. El nombre de places per al curs és per a 15 i la data límit d’inscripció és el 15 alumnes de setembre de 2015. Els interessats poden omplir el formulari online disponible a l’enllaç http://emprenbit.org/inscripcion_soib.php o telefonar al 971 784 730.

Aquesta formació està finançada pel Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social com a especialitat formativa transversal.

Share

Comentaris tancats.