Fundació Bit col·labora en el concurs de millors projectes empresarials de PalmaActiva

El guanyador podrà beneficiar-se del programa EmprenBit amb sis mesos d’incubació gratuïta al ParcBit

PalmaActiva va entregar el passat dilluns 11 de juny els Premis als millors projectes empresarials, que compten amb la col·laboració de la Fundació Bit des de fa 6 anys i que han arribat a la seva setzena edició i a la sisena en la categoria d’estudiants.

El projecte guanyador d’aquest any ha caigut en Cut&Go, un “project factory” de disseny i producció, al servei de creatius, dissenyadors i artistes.

L’acte de lliurament va ser presidit pel batle de Palma Toni Noguera i va comptar també amb l’assistència de Biel Frontera, gerent de la Fundació Bit, qui va entregar el premi a l’empresa finalista que enguany ha caigut al projecte Kydemy, de Francisco José Grau.2018.06.11 Lliurament Premis-23-1

Kydemy és una start-up tecnològica amb una idea de negoci basada en un avançat sistema de gestió per a tot tipus d’acadèmies, centres d’esport, centres de salut i clíniques.

Com a premi el guanyador tendrà l’opció de beneficiar-se del programa EmprenBit, on podrà gaudir d’un període d’incubació gratuïta de sis mesos amb el suport dels tècnics en emprenedoria de la Fundació Bit, els quals els assessoraran en la definició del seu model de negoci i en el posterior llançament del seu producte.

A part, Cut&Go ha guanyat 5.000 euros (que ha destinat íntegrament a ong’s), així com també un viatge per a dues persones per assistir al South Summit Espanya 2018.

Els premis PalmaActiva als millors projectes empresarials tenen com a objectiu detectar nous projectes empresarials i estimular la seva posada en marxa; millorar la capacitació dels futurs emprenedors reforçant els seus coneixements en la gestió i administració d’empresa donant-los suport en la fase de implementació i redacció del pla d’empresa; tutoritzar i acompanyar als projectes participants; i promoure la cultura emprenedora en la ciutat de Palma. Les categories especials dels premis són un per al millor projecte d’economia social i un altra al millor projecte de dona emprenedora.

En el certamen als millors projectes empresarials han participat 32 projectes i 55 emprenedors. Van superar la fase formativa i van presentar el pla d’empresa, optant a premi, 25 projectes i 39 emprenedors, un 33% dels quals del sector de les noves tecnologies.

Pel que fa a la categoria d’estudiants, han participat al concurs el col·legi Sant Josep Obrer, l’IES Son Rullan, l’escola EDIB, el Centre de Tecnificació de les Illes Balears i el col·legi Santa Sofia. 19 projectes –que han presentat 89 alumnes– ha optat als premis.

Share

Comentaris tancats.