Es presenta la “Guia balear de comerç electrònic” als comerciants de Palma i Manacor

La Fundació Bit presenta aquesta setmana a Palma i Manacor la “Guia balear de comerç electrònic” per ajudar a les empreses que vulguin vendre a través d’Internet.

Demà dia 18 a la Cambra de Comerç de Mallorca, de 15.00 a 17.00 hores, i dimecres dia 19 a l’Espai Na Camel·la de Manacor, de 13.30 a 15.30 hores, es farà una breu explicació del contingut de la Guia ecommerce i dues empreses explicaran la seva experiència de vendre online als comerciants d’ambdues ciutats. En el cas de Palma, hi participaran les empreses Amart Palma i Tailor Tails i, a Manacor, hi participaran les empreses Don Dominio i Tailor Tails.

La Guia balear de comerç electrònic va ser publicada el passat mes de juny i, per tal que arribi a la majoria de comerciants de Balears, es van fent presentacions com aquestes.

A la guia hi trobareu els tipus de botigues virtuals, la tecnologia disponible, la logística, les reserves online en el sector turístic, com calcular el cost de muntar la botiga des de zero, com muntar el pagament, i finalment els aspectes legals a tenir en compte a l’hora de muntar la botiga electrònica. També hi apareixen 7 casos d’èxit balears, que ens han contat la seva experiència de vendre online.

La podeu descarregar aquí!

Share

Comentaris tancats.