Els dies 26 i 27 de gener a Alaior, programa inaugural del CentreBit Menorca

La Fundació Bit ha organitzat dues jornades d’activitats per a donar a conèixer el CentreBit Menorca entre els seus diferents públics

El programa inclou; conferències, inauguració de les autoritats,i portes obertes per a visitar les instal·lacions

Els propers 26 i 27 de gener al CentreBit Menorca, la Fundació Bit organitza dues jornades d’activitats obertes i gratuïtes amb l’objectiu de donar a conèixer aquest nou espai entre els seus diferents públics que ja està en funcionament des del passat més de setembre.

Durant la jornada del dijous 26, a les 17h, es portarà a terme la inauguració institucional, a la qual hi assitiaran: Francina Armengol, presidenta del Govern de les Illes Balears, Biel Barceló, vicepresident i conseller d’Economia Innovació i Competitivitat del Govern de les Illes Balears; Maite Salord, presidenta del Consell de Menorca; i Misericòrdia Sugrañes, batlessa d’Alaior.

CENTREBIT_MOBILEWARS

Abans d’aquest acte, el dijous 26 a les 12h, també es podrà assistir a una conferència sobre emprenedoria, amb Míriam Peláez, Directora General de PickASO, que parlarà sobre el món de les aplicacions mòbils. Aquesta activitat, organitzada en el marc del programa #Emprenbit, forma part del Tramuntana Tech Talks, un cicle de xerrades per a emprenedors de base tecnològica.

Xerrada EEN +portes obertes CBM

El divendres 27 continuaran les activitats al CentreBit Menorca, a les 10h amb la presentació de Immaculada Salamanca, coordinadora de l’àrea de projectes i comunicacions de la Fundació Bit sobre l’EEN (Enterprise Europe Network), una xarxa empresarial d’àmbit internacional, a través de la qual és possible trobar oportunitats de negoci i rebre assessorament per a la internacionalització. Els interessats podran, acabada la presentació, rebre més informació dels tècnics especialitzats i adherir-s’hi.

A les 12h, es portarà a terme la presentació de l’estudi «Ús d’internet per part del alumnes d’ESO de les Illes Balears», que comptarà amb la intervenció de Pep Lluís Pons, director general d’Innovació i Recerca, i Benjamí Villoslada, director general de Desenvolupament Tecnològic del Govern de les Illes Balears. L’estudi, elaborat per l’OBSI (Observatori Balear de la Societat de la Informació) serà presentat per Bel Llodrà, coordinadora de l’àrea de cibersocietat de la Fundació Bit.

banner Xerrada OBSI +portes obertes

De 16h a 18h la jornada finalitzarà amb visites guiades per a tots aquells que vulgui veure les instal·lacions, acompanyats de la responsable del centre, Carmen Crespo.

Portes obertes Centre Bit Menorca

Consulti aquí el Programa inaugural

Share

Comentaris tancats.