El Centre Bit Menorca acull la Fira de la Ciència i de la Tècnica

Cartell - Fira de la Ciència i de la Tècnica 2018

El CentreBit d’Alaior acollirà del 21 al 24 de febrer la primera edició de la Fira de la Ciència i la Tècnica, una iniciativa promoguda i patrocinada per la Fundació Rubió, que té com a objectiu principal acostar aquestes dues branques de coneixement als alumnes de secundària de Menorca. Amb això, es pretén dinamitzar l’ensenyament, fomentar l’esperit emprenedor i innovador i, en definitiva, despertar vocacions científiques i tecnològiques entre els joves de 14 i 18 anys que hi participen.

Els tretze projectes i tallers de contingut científic i tecnològic que s’hi exposaran han estat preparats i realitzats per sis grups d’alumnes de sis instituts de Menorca (Biel Martí, Cap de Llevant, Pasqual Calbó, Josep Maria Quadrado i Maria Àngels Cardona),  sota el guiatge i la supervisió dels corresponents professors. Cada projecte ocuparà un estand, i n’hi haurà dos reservats per a la presentació de l’Estació d’Investigació Jaume Ferrer del Centre Oceanogràfic de les Balears.

La Fira tendrà lloc a la planta soterrani del CentreBit d’Alaior, que serà visitada pels alumnes de 3r i 4t de secundària de tots els centres de Menorca,  els dies 21,22 i 23 de les 8.30 fins a les 12.30. Dissabte 24, l’exposició tendrà les portes obertes per al públic general, de les 9.30 a les 12 h, hora en què hi tendrà lloc un acte de clausura, amb la intervenció de la Dra. Alícia Sintes.

Programa Fira de la Ciència i de la Tècnica

Share

Comentaris tancats.