Curs de creació i edició de fotos i vídeos comercials amb el mòbil

El Consell Insular de Menorca organitza un curs gratuït de creació i edició de fotos i vídeos comercials amb el mòbil que té com a objectiu ajudar-lo a millorar la visibilitat del seu negoci i augmentar el grau de persuasió dels seus productes o serveis.

hands-coffee-smartphone-technology

                Foto: Adrianna Calvo

Aquesta acció formativa va dirigida, de manera prioritària, a empresaris i gerents de petites empreses, professionals autònoms i treballadors que elaborin o vulguin elaborar fotos i vídeos comercials o publicitaris.

Marta Sánchez, llicenciada en Comunicació Audiovisual i màster TIC en Educació i Formació, impartirà aquest curs que tindrà una durada de 16 h, durant les quals es treballaran els següents continguts:

La captura i l’edició de fotos i vídeos amb el mòbil per a la promoció del negoci a través de les xarxes socials:
A) Fotografia:
– Les llicències Creative Commons
– Edició d’imatges amb Camera FV-5, Snapseed, Pixrl, …
– Creació fotogràfica amb Afterlight, Color Splash, TextSwag, Leyenda, …
– Elaboració de giffs amb Gif Me
– Disseny d’imatges amb Canva
B) Vídeo digital:
– Conceptes teòrics i pràctics del llenguatge audiovisual associat al vídeo digital
– Edició de vídeos comercials amb Adobe Premier Clip

Es durà a terme els dies 15,16,18 i 19 de gener en horari de capvespres, de les 16 h a les 20 h, al Centre Bit de Menorca, a Alaior (Avda. d’es Camp Verd, P37-46, Polígon industrial la Trotxa). El límit de places és de 15 persones i us hi podeu inscriure, en aquest formulari,  fins al 10 de gener.

Per a un òptim aprofitament del curs és necessari disposar d’un smartphone i és important assistir-hi amb una noció sobre com es vol publicitar el negoci, producte o servei. Totes les aplicacions que s’utilitzaran al curs són gratuïtes.

DSh10FGWAAEtY9f.jpg large

Share

Comentaris tancats.