Creu Roja, Fundació Bit i Grup 4 col·laboren en la campanya “Juguetes educatives per a tothom”

En unes dates tan significatives com les de Nadal, Creu Roja Joventut, Fundació Bit i el Grup 4 Comunicació han volgut unir esforços per una iniciativa important i indispensable per repartir alegria entre els més petits de la casa. Les tres entitats impulsen des de les instal·lacions del ParcBit la iniciativa “Juguetes educatives per a tothom” que té com a objectiu fer arribar a empreses i treballadors del Parc la necessitat d’aportar juguetes i fer un vertader caramull de regals per a les famílies que tenen manco recursos.

Les tres entitats s’han repartit la feina i mentre la Fundació Bit farà arribar la iniciativa, Grup 4 posa a disposició les seves instal·lacions a l’edifici Lleret, a més de la difusió a través dels seus mitjans, mentre que Creu Roja s’encarregarà de fer arribar les juguetes a les famílies mitjançant la seva logística.

A l’acte on s’ha acordat la col·laboració per tirar endavant aquesta iniciativa hi han assistit per part de Creu Roja el president Toni Barceló, per part de la Fundació Bit el gerent Biel Frontera i, per part de GRUP 4, el director de CANAL 4 Joan Monsé. Les tres entitats han coincidit en què seria important que aquesta iniciativa arribàs per quedar-se i que cada any es pogués repetir.

El president de la Creu Roja, Toni Barceló, ha assegurat “que comptar amb la col·laboració d’altres entitats és imprescindible per poder ajudar més nins i nines de les famílies més desfavorides. Per nosaltres, és molt important que tots els nins i nines, sense discriminació, puguin gaudir d’una jugueta, perquè pensam que el joc és clau per al seu desenvolupament”.

Per la seva part el gerent de la Fundació Bit, Biel Frontera, ha destacat “que des del ParcBit és un plaer poder contribuir que aquesta activitat solidària sigui tot un èxit. Estam ben segurs que hi haurà una bona participació de les empreses i treballadors del Parc i desitjam que tots els infants de les Illes Balears passin unes molt bones festes de Nadal”.

El director de CANAL 4, Joan Monse ha destacat que “pens que tots coincidim en què res ens omple més de felicitat que el somriure dels infants, de cap a cap d’any, i especialment per Nadal”.

Les donacions comencen dia 14 de novembre i fins al 14 de desembre. Els interessats podran deixar les juguetes a la segona planta de les instal·lacions del GRUP 4, a l’edifici Lleret del ParcBit, entre les 9 del matí i les 17 hores.

BANNER_CARRUSEL_545X240_CAT

Share

Comentaris tancats.