Conversation marketing, Chatbots, AI i tendències en voice design

Aquest 30 de maig, a les 13’00h, al CentreBit (Alaior), la Fundació Bit organitza la jornada: “Conversation màrqueting, Chatbots, AI i tendències en voice design”

CONVERSATION MARKETING, CHATBOTS, AI Y TENDENCIAS EN VOICE DESIGN (1)La revolució dels chatbots és solament el principi d’una nova forma d’entendre la comunicació de les empreses i les marques. Hem passat del B2B i B2C al human2 machine i Machine2 Machine. Siri, Alexa, Aura i Google asistant són solament el principi del Voice Design. Molts nous models de negoci i noves formes de treball estan sorgint entorn de la intel·ligència artificial i el voice design. Per això és important, no quedar-se enrere.

A través d’aquest taller de 45 minuts, els assistents comprendran quin és el marc dels nous models de negoci de l’H2M, com s’encara un projecte de chatbots i màrqueting conversacional per a clients, com es defineix la seva personalitat i to a través d’investigacions com la morfopsicología digital i el bot personality, com s’enfronta el projecte definint els fluxos converses, conversational AI i entrenament dels bots. Finalment entendrem com és el futur de la marques en aquesta era conversacional.

La xerrada serà a càrrec de Javier Furones, Chief chatbot & AI Officer a Talking Things.

Incripcions aquí.

Share

Comentaris tancats.