CloudHotelier signa un acord d’integració amb SiteMinder

L’empresa, allotjada a la incubadora d’empreses del CentreBit Menorca, ja processa  al voltant de 5 milions d’euros en reserves directes a l’any.

cloudhotelierCloudHotelier, el motor de reserves més utilitzat pels hotels a Menorca, ha arribat a un acord amb SiteMinder, un dels channel manager més utilitzats del mercat.  Amb aquesta nova col·laboració CloudHotelier reforça la seva posició com a solució web capdavantera a la illa per a hotels amb sistema de reserves.

L’acord d’integració entre el Sistema de Reserves de CloudHotelier amb el Channel Manager de SiteMinder permetrà simplificar la gestió del motor, reduir el risc d’overbooking i automatitzar la introducció de reserves en el PMS (Programari de gestió hotelera). Tot i així, els hotels podran seguir creant descomptes i promocions en el motor de reserves per poder diferenciar la seva oferta respecte a Booking.com i altres portals de reserva.

CloudHotelier és un estudi de desenvolupament de solucions web de codi lliure especialitzat en el sector turístic, amb un recorregut de més de 5 anys proveint de sistemes de reserva online a petites i mitges empreses d’allotjament. Actualment disposa d’una cartera de més de 30 establiments a la illa, processant  al voltant de 5 milions d’euros en reserves directes a l’any, treballant amb clients com Carema Hotels, Artiem Hotels, Grupo Princesa Playa, i hotels amb encant com a Hotel Tres Sants, o Sant Joan de Binissaida, entre d’altres.

CloudHotelier vol posicionar-se com a proveïdor de solucions open-source de referència en el sector, i sens dubte aquesta aliança afavorirà la comercialització dels seus productes.

CloudHotelier aporta als hotels les eines necessàries que els permeten explotar de forma independent el seu propi canal, augmentant la seva competitivitat gràcies a una reducció efectiva de costos, perquè puguin fer front als grans actors que dominen actualment el mercat.

El projecte de CloudHotelier va ser impulsat per Xavier Pallicer Majó, un professional independent especialitzat en sistemes de desenvolupament web i solucions de reserva online per a webs d’hotels, cadenes hoteleres i portals de reserva.

Share

Comentaris tancats.