Butlletí ParcBit al dia 31/01/2019

ACTIVITATS

 

Foto de grup i networking de dones STEM

La plataforma #11fbalears, formada per dones dels sector STEM (ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques), juntament amb diverses institucions participants, organitzen aquest 1 de febrer al ParcBit una trobada i foto multitudinària de dones vinculades a aquests sectors. Més informació.

 


 

Curs: Tècniques per parlar en públic i millorar la comunicació oral a tots els àmbits professionals

Els propers 4 i 5 ò 7 i 8 de febrer, l’experta en comunicació pública, doctora en CCII i psicòloga, Xesca Vidal, organitza un curs per millorar l’expressió oral. L’objectiu és aprendre, de forma pràctica, les tècniques de comunicació verbal i no verbal, enriquir els usos de la veu i evitar l’ansietat innecessària quan parlem amb altres persones en petits grups, amples grups o en el tu a tu. Més informació.

 


Seminari: Anàlisi de models de negoci amb la metodologia “Business model Canvas”

En el marc del projecte Factoria d’Innovació, s’organitza el proper 6 de febrer el seminari “Anàlisi de models de negoci amb la metodologia Business model Canvas”, amb l’objectiu de conèixer en què consisteix aquesta eina i com es pot utilitzar per analitzar el model de negoci de les empreses. Més informació.

.


NOTÍCIES


TravelgateX i Logitravel són premiats a FITUR com a casos d’èxit d’innovació en turisme

Les empreses del ParcBit TravelgateX i Logitravel han estat guardonades en els Premis Internacionals “Travel & Tourism Digital Impact Awards” organitzats per Telefónica i Ágora Next, en el marc de FITUR 2019. Aquests reconeixements a dues empreses del ParcBit ajuden a consolidar el Parc Tecnològic de les Illes Balears com a referent internacional en el sector “travel tech”.Més informació.


Pescaturismo tanca 2018 amb un augment del 50% en el nombre de turistes i excursions

L’activitat de Pescaturismo ha superat amb escreix les expectatives. Amb més de 800 persones, en un total de 255 excursions, van participar en 2018 de l’experiència de compartir una jornada de pesca turisme amb els pescadors tradicionals de Mallorca i Menorca, la qual cosa suposa un augment del 50% respecte a l’exercici anterior. Més informació.


APTE ofereix APTEFORMA, l’aula digital de formació per als treballadors dels parcs

L’Associació de Parcs Tecnològicos d’Espanya (APTE), de la qual el ParcBit n’és membre, posa en marxa l’aula digital de formació d’APTE (APTEFORMA) que proporciona formació online a les empreses i treballadors dels parcs membres.
Més informació.Entrevista TenTIC: Verónica Rosselló, responsable de comunicació a TravelgateX

Iniciam aquest any 2019 amb una entrevista TenTIC a Verónica Rosselló, actual responsable de comunicació a TravelgateX. Es tracta d’una gran professional de la comunicació. Si la seva forma de ser es podria comparar amb la meteorologia d’aquest fred mes de gener, podríem dir que un vent de curiositat i una pluja d’idees abunden de manera incansable en la seva ment. Més informació.


 

ALTRES

Share

Comentaris tancats.