Butlletí ParcBit al dia 27/11/2018

ACTIVITATS

Taller de prevenció de la tendinitis

El proper dimarts 27 de novembre Fisio Bit organitza un taller grupal sobre la prevenció de la tendinitis, de 45 min. de durada i amb entrada gratuïta. Fisio Bit sorgeix com un projecte emprenedor dedicat a prevenir, promoure i tractar les malalties més freqüents derivades de l’activitat laboral. Més informació


4ª sessió IBTalks: “Innovació: Acció” 

El proper dimecres 28 de novembre se celebrarà el quart i darrer IBTalks de 2018 amb el títol d’”Innovació: Acció”, i és fruit de la col·laboració entre la Direcció General de Recerca i Innovació del Govern de les Illes Balears i el Clúster d´Innovació Turística Balears.t. Més informació.


Tramuntana Tech Talk: “El filtre bombolla i els perills de l’algoritme”

Jaume Ripoll és Graduat en Direcció per l’Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya, ESCAC (UB) i cofundador de Filmin, on actualment és el Director Editorial i Desenvolupament. Impartirà el proper 29 de novembre a la incubadora #Emprenbit la conferència “El filtre bombolla i els perills de l’algoritme” emmarcada dins el cicle de xerrades Tramuntana Tech Talks.

Més informació.

.


Seminari Internacional d’Innovació i Turisme INTO 2018. Internet de les coses: oportunitats per a la indústria del turisme 

Entre els dies 29 i 30 de novembre de 2018, representants de les administracions públiques, del món empresarial, investigador, docent, estudiantil i professional de diverses àrees, entre d’altres, es reuniran al ParcBit per parlar i analitzar el concepte “Internet de les coses” i les seves oportunitats per a la indústria turística. L’objectiu principal del Seminari INTO és fomentar la transferència de coneixement i impulsar la innovació en tota la cadena de valor de la indústria turística a fi de millorar la competitivitat de les Illes Balears.

Més informació.


Campanya de donació de sang al ParcBit

Divendres dia 30 de novembre torna el bus dels donants de sang al ParcBit. Si voleu participar en la campanya i contribuir a augmentar les reserves de sang de la nostra comunitat, dirigiu-vos a l’autobús situat a l’edifici Europa durant el matí, de les 9 h a les 14 h. Més informació


Campanya de donació de juguetes al ParcBit 

Les donacions es podran fer del 14 de novembre i fins al 20 de desembre, i els interessats podran deixar les juguetes a la segona planta de les instal·lacions del GRUP 4, a l’edifici Lleret del ParcBit, entre les 9 del matí i les 17 hores. Les juguetes han de ser noves i educatives, i no sexistes ni bèliques. Més informació.


Inauguració oficines UEnergia

La companyia U Energia inaugura les seves noves oficines al ParcBit aquest divendres 30 de novembre. U energia, abans Eléctrica Sollerense, és una comercialitzadora d’energia elèctrica i operador de telecomunicacions a escala nacional amb domicili social i seu central a les Illes Balears.

Més informació.

.


 

NOTÍCIES

El Grup Logitravel es presentarà a la propera licitació per als viatges de l’Imserso

Grup Logitravel, a través de la seva marca Club Senior Travel, es presentarà el proper mes de gener a la licitació del concurs per a gent gran IMSERSO. El concurs mou més d’un milió de passatgers cada any, distribuïts entre els mesos d’octubre a juny. Més informació.


La Fundació Bit i l’Institut d’Innovació Empresarial col·laboren amb els Premis Emprenedor XXI, que guardonaran l’startup més innovadora de les Illes Balears

Dijous passat es presentaren els Premis Emprenedor XXI, convocats per CaixaBank (a través de la seva divisió especialitzada per a empreses de tecnologia, innovació i els seus inversors DayOne) i el Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme (a través d’Enisa), que reconeixen les empreses emergents més innovadores amb la finalitat d’oferir un impuls als millors projectes d’emprenedoria. Hi assistiren la vicepresidenta i consellera d’Innovació, Recerca i Turisme, Bel Busquets, i el director general de Política Industrial, Manel Porras. Més informació.


Sanifit presenta la publicació “50 preguntes clau sobre la calcifilaxis”

Laboratoris Sanifit SL, una companyia biofarmacèutica en etapa clínica centrada en els tractaments per als trastorns de calcificació, ha presentat i patrocinat la publicació de “50 preguntes clau sobre la calcifilaxis en la malaltia renal crònica”, escrita pel Dr. José Vicente Torregrosa i el Dr. David Cucchiari.

Més informació.

.


Startups d’àmbit internacional presenten els seus projectes a la incubadora #Emprenbit per a accedir al programa d’acceleració Conector Travel Tech

Aquest passat 15 de novembre a la incubadora #Emprenbit del ParcBit es va portar a terme el primer Startup Day organitzat en el marc del programa d’acceleració Conector Travel Tech. El director general d’Innovació i Recerca, Pep Lluís Pons, i el gerent de la Fundació Bit, Biel Frontera, varen assistir a l’esdeveniment per conèixer de primera mà els 9 projectes presentats. Més informació.


ALTRES

Share

Comentaris tancats.