Butlletí ParcBit al dia 26/04/2018

ACTIVITATS

L’especialista en blockchain Alex Puig imparteix una jornada al ParcBit

La Fundació Bit, en el marc del projecte TENTIC sobre divulgació de tendències tecnològiques, organitza pel proper 10 de maig una jornada sobre Blockchain, dirigida tant a principiants com a iniciats en el tema. Els assistents comptaran amb la participació d’un ponent de renom i referent nacional en aquest àmbit: Alex Puig, fundador del Digital Currency Summit i Alastria Blockchain Ecosystem, un consorci d’empreses espanyoles que avança en l’ús del sistema ‘blockchain’, entenent-se com la tecnologia que fa possible les monedes digitals i actua com a base de dades i còpia de seguretat unificant i resguardant les dades digitals. Més informació.


Realitat virtual i augmentada: aplicació per a empreses 

En aquest taller de dia 31 de maig, Mario Mokarram ens ensenyarà com les empreses estan fent servir tecnologies de visualització com AR / VR / 360. El seu objectiu serà mostrar la tecnologia i la seva aplicació en àrees com la visualització d’edificis, la formació marítima, les habitacions pilot i molt més. Un exemple de cas d’èxit serà Robot VR, un sistema de visualització 3D emprat en el sector hoteler. Amb Robot VR veurem com queda un edifici en el sentit visual però també, i més important encara, en el sentit d’interacció. Es mostrarà la forma en què es fan servir les mans per estrènyer, subjectar, deixar anar i desplaçar. Més informació.


NOTÍCIES

La Fundació Bit i IBETEC presenten la nova estratègia del Govern, Sol i Dades, en el marc de l’Smart Island World Congres

Durant els passats dies 23 i 24 d’Abril, la Fundació Bit i IBETEC compartiren un estand sota la nova marca del Govern; Sol i Dades, a través de la qual és pretén atreure talent i empreses del sector tecnològic i científic cap a les Illes Balears, i posicionar les nostres illes com a laboratori i referent de la quarta revolució industrial. Més informació.

 

 


La Fundació Bit presenta els serveis i activitats en innovació i tecnologia a les empreses de Menorca

Les línies d’actuació que té la Fundació Bit a Menorca es traduiran durant aquest any 2018 en projectes que intensificaran la seva presència a l’illa com la Factoria d’Innovació i altres programes que ja estan en marxa com l’EmprenBit o els serveis de suport en la internacionalització de les empreses, entre d’altres.

rial. Més informació.


Obertes les inscripcions al programa Emprenbit d’acceleració d’idees de negoci per a projectes empresarials innovadors 

Properament engegarà el nou programa d’acceleració d’idees #Emprenbit al ParcBit, on s’ofereix servei d’assessorament i acompanyament a persones que vulguin desenvolupar la seva idea de negoci mitjançant un programa que inclou aprenentatge i treball pràctic orientat a la validació de nous models de negoci basats en tecnologia. Més informació.

 

 


La Fundació Bit col·labora amb el programa Connect’Up per al foment de l’emprenedoria en la innovació

El dia 7 de maig s’acaba el termini de presentació de projectes al Premi Connect’Up, un concurs d’idees convocat pel Grup Serra, el patrocini de CaixaBank i la col·laboració de la Fundació Bit juntament amb altres entitats. Precisament la Fundació Bit acollirà, dins del seu programa d’acceleració d’idees de negoci EmprenBit, els projectes procedents de Connect’Up a qui se’ls oferirà un servei d’assessorament i acompanyament orientat en la validació de nous models de negoci basats en tecnologia. Més informació.


XML Travelgate estrena el marketplace TravelgateX 

Amb seu al ParcBit de Palma, aquesta companyia tecnològica, composta per més de 80 enginyers informàtics, ha arribat a assolir una reserva cada 8 segons, més de 600 partners connectats amb 3.000 connexions en línia i més de 9 milions d’euros diaris movent-se en el sector travel gràcies a les integracions. Així és el negoci en línia de TravelgateX, que en els primers mesos de 2018 ha llançat aquest marketplace en el sector travel i que els permetrà afrontar un gran creixement pel que fa a integracions B2B dins el sector travel mundial. Més informació.


COL·LABORA

Colònia controlada del ParcBit

Des de fa alguns anys un grup de voluntaris s’encarrega de la colònia de moixos del ParcBit autoritzada i legalitzada per l’ajuntament de Palma i sota la supervisió i col·laboració del centre municipal de protecció animal Son Reus. L’objectiu és vetllar pel benestar d’aquests animals i alhora, a través de periòdiques campanyes d’esterilització, controlar-ne la població i prevenir la sobrepoblació. Si estàs interessat en col·laborar-hi pots fer-ho per només un euro al mes a través del seu grup de teaming.


 ALTRES

Share

Comentaris tancats.