Butlletí ParcBit al dia 20/10/2017

ACTIVITATS 15è ANIVERSARI PARCBIT

Tramuntana Tech Talk: “Best Practices Mobile and Digital Màrqueting” per Gemma escribano de Wallapop

La primera xerrada Tramuntana Tech Talk serà el proper 2 de novembre a càrrec de Gemma Escribano, Chief Marketing Officer de Wallapop, qui parlarà sobre les bones pràctiques del màrqueting mòbil i digital. Com Wallapop ha aconseguit més de 50 milions d’usuaris en 4 anys? Quines estratègies ha utilitzat? En aquesta ponència veurem les claus de l’èxit que han convertit a Wallapop en una de les aplicacions més descarregades i conegudes del país. Més informació.

 


 
Taller de coaching “El ParcBit som tots”

En el marc dels actes del 15è aniversari del ParcBit i dintre del programa d’activitats dirigit als professionals del ParcBit, el proper dimarts 7 de novembre hi haurà un taller de coaching a càrrec de la coach Àngela Covas. Mitjançant equips es farà una dinàmica on s’imaginarà el ParcBit que volem entre tots. Com a tota eina de coaching s’acabarà l’activitat en un pla d’acció, perquè cada participant aporti el seu granet d’arena per a construir el ParcBit que volem. Més informació.


Reconeixements a les empreses del ParcBit

La Fundació Bit organitza uns reconeixements a les empreses i entitats del ParcBit (associacions, centres d’investigació, etc.) per valorar i premiar públicament la seva tasca i el seu paper rellevant dins l’ecosistema de l’R+D+i de les Illes Balears. Les categories dels reconeixements són: 1. La que inverteix més en R+D; 2. La que millor fomenta la igualtat de gènere; 3. La més internacionalitzada i 4. La primera empresa instal·lada. Més informació.


Jornada de Portes Obertes

El dimarts 7 (de 16 a 17.30h) i dissabte 11 de novembre (de 11 a 12.30h) s’organitza una jornada de portes obertes on les empreses del ParcBit es donaran a conèixer a la societat balear. Les visites començarien amb una presentació general a l’auditori i continuarien amb aturades a algunes de les empreses que formen part d’aquesta jornada de portes obertes, tals com Mark Site, Habitissimo, APSL, Glifstock, 2gn, LADAT, Canal 4, Discubre, GSBIT, Wireless DNA, Omniacces, Escola Global o TUI. Més informació.


Exposició “El Mediterrani a un clic”, de la mà del SOCIB

El SOCIB i la Fundació Bit organitzen una exposició titulada “El Mediterrani a un clic”. Composta per 11 fotografies, mostra el treball del Sistema d’Observació i Predicció Costaner de les Illes Balears (SOCIB), l’única Infraestructura Científica i Tècnica Singular (ICTS) que hi ha en aquesta comunitat autònoma. L’exposició estarà del 6 a l’11 de novembre al claustre de l’edifici de Son Espanyol. Més informació.


Exposició “40 anys d’un viatge per les estrelles”, mostra d’objectes de la saga Star Wars

Vicens Terrés té, des de fa uns anys, una de les col·leccions més importants d’objectes relacionats amb la saga de pel·lícules Star Wars. Aprofitant que enguany és també l’aniversari d’aquesta saga, que fa 40 anys, hem duit al ParcBit algunes de les peces més icòniques que aquest fanàtic de l’univers Star Wars mostra al món a través de la seva col·lecció. L’exposició estarà del 3 a l’11 de novembre a la sala de formació de l’edifici de Son Espanyol. Més informació.


Cinefòrum “The Star Wars Holiday Special”

El divendres 10 de novembre es podrà gaudir d’una projecció comentada de la pel·lícula maleïda de la saga, «The Star Wars Holiday Special», a l’auditori del ParcBit. La projecció és gràcies a la col·laboració de Vicens Terrés, propietari d’una de les col·leccions més importants d’objectes relacionats amb la saga de pel·lícules Star Wars. Més informació.

 


Tallers infantils “Associació d’Amics de la Ciència Ficció”

L’Associació d’Amics de la Ciència Ficció realitza tres tallers infantils gratuïts el matí del dissabte 11 de novembre. Així, d’una manera lúdica i divertida els més petits podran gaudir d’unes activitats que ens apropen a la ciència i la ficció i, a la vegada, podran conèixer d’aprop amb la seva família el ParcBit i les seves empreses. A les 10 i a les 12 hores hi haurà el taller “Construeix i aprèn a utilitzar la teva espasa làser” i a les 11 hores el taller “Fes-te la teva capa Jedi”. Ambdós tallers estan dirigits a nins a partir de 4 anys. Més informació.


Observació astronòmica del sol, a càrrec del Club Newton

Una de les activitats emmarcades dins de la celebració del 15è Aniversari del ParcBit és una observació astronòmica del sol, a càrrec del Club Newton i amb la col·laboració de la Fundació Bit. Es durà a terme el proper dissabte dia 11 de novembre dematí a l’esplanada de davant l’entrada de l’edifici de Son Espanyol, i consistirà en l’observació del sol a través de telescopis de diferents espectres per veure’n diverses característiques. Més informació.

 
 

Segueix-nos:

Pot donar-se de baixa d’aquest butlletí o modificar alguna de les seves dades de contacte, per exemple el correu electrònic escrivint un correu a comunicacio@fundaciobit.org

Avís legal:
A l’efecte de la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de caràcter personal, es fa constar que les dades personals expressades en el present document estan incorporades al fitxer amb nom Contactes, creat per Fundació Bit. La finalitat del fitxer és l’enviament de comunicacions (mailings i el seu seguiment) i el contacte amb col·laboradors. Es reconeix als interessats els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició establerts a la Llei Orgànica citada, que podran exercitar dirigint un escrit a l’adreça Fundació Bit, carrer de Laura Bassi número 1, 07121 Palma de Mallorca o bé a l’adreça de correu electrònic comunicacio@fundaciobit.org

 

                        

Share

Comentaris tancats.