Butlletí ParcBit al dia 20/09/2018

ACTIVITATS

Nit de la Investigació 2018

El Govern i centres de recerca organitzen “La Nit de la Investigació de les Illes Balears”. L’objectiu de la celebració és apropar la ciència i la recerca a la ciutadania d’una manera lúdica i a través d’un contacte directe amb els experts i les expertes de l’àmbit. A Menorca la jornada se celebrarà el 21 de setembre a l’Estació Científica Jaume Ferrer de La Mola. El dia 25 es presentarà a Formentera l’estudi de la UIB sobre pol·linitzadors i el 26 s’exposarà a Eivissa la tasca del SOCIB en l’observació dels corrents marins a través dels radars costaners d’Eivissa i Formentera. A Mallorca “La Nit de la Investigació” es distribuirà en diferents espais i actes els dies 26, 27 i 28 de setembre. Més informació.

 

I Jornada de Comunicació en Salut a APMallorca

La proliferació de l’ús de dispositius digitals va en augment i afecta al context de la salut, cada vegada d’una manera més variada i intensa. La instauració d’Internet com a eina quotidiana d’informació i comunicació introdueix canvis en les maneres de comunicar-nos. El desenvolupament i abaratiment de tecnologies digitals junt amb l’extensió d’internet, així com la simplificació del seu ús, permet que els pacients cerquin informació sobre els seus símptomes i/o patologies abans d’acudir a la consulta d’un professional de la salut, i dóna la oportunitat als professionals de la salut de comunicar continguts de salut de qualitat. Més informació.

 

Curs al CentreBit Menorca d’eines web aplicades a la gestió i comercialització d’empreses

El CentreBit Menorca acollirà des del 12 de novembre un  curs d’eines web aplicades a la gestió i comercialització d’empreses. La duració total del curs és de 250 hores, de les quals 50 són de formació online, eines ofimàtiques gratuïtes i les aplicacions més actuals i necessàries per a la transformació digital de petits negocis i empreses. El curs s’impartirà fins el 27 de febrer del 2019, els dilluns, els dimecres i els divendres en horari de les 16.00 h a les 21.00 h. Més informació.


THINK UP CULTURE! Menorca arriba per segon any consecutiu per contribuir a cohesionar les indústries culturals i creatives de Menorca

Durant els dies 14 i 15 de novembre es citaran en el Centre Bit Menorca professionals, tant de Menorca com de l’àmbit nacional e internacional, amb motiu del Think Up Culture!. Es tracta d’un fòrum de debat i coneixement sobre el finançament i la innovació de les indústries culturals i creatives, coorganitzat pel Clúster d’Innovació Tecnològica en Turisme de les Illes Balears, Balears.t i PowerHouse Hub. Més informació.


NOTÍCIES

Èxit de participació a la Festa Major del ParcBit 2018

El passat divendres 14 de setembre celebràrem al ParcBit la primera festa major organitzada per i amb la comunitat de empresaris i treballadors. Un gran nombre de persones assistiren i participaren activament en la primera edició d’un esdeveniment que s’espera es pugui consolidar i esdevenir el retrobament amb els companys a la tornada de vacacions. Més informació.

 

Es presenta la “Guia balear de comerç electrònic” als comerciants de Palma i Manacor

La Fundació Bit ha presentat aquesta setmana a Palma i Manacor la “Guia balear de comerç electrònic” per ajudar a les empreses que vulguin vendre a través d’Internet. El dia 18 a la Cambra de Comerç de Mallorca i el dimecres dia 19 a l’Espai Na Camel·la de Manacor es va fer una breu explicació del contingut de la Guia ecommerce i tres empreses varen explicar la seva experiència de vendre online als comerciants d’ambdues ciutats: Amart Palma, Tailor Tails i Tailor Tails. La Guia balear de comerç electrònic va ser publicada el passat mes de juny i, per tal que arribi a la majoria de comerciants de Balears, es van fent presentacions com aquestes. Més informació.


REPORTATGES

Entrevistes TenTIC: Chris Carmichael, Innovation Lab TUI.

Entrevistam al grup de viatges internacionals TUI Destination Experience i estem entusiasmats de saber més sobre Chris Carmichael, un britànic que va canviar la seva residència de Heathrow a Mallorca per dirigir TUI Innovation LAB. Gràcies, Chris, per compartir el teu treball, visió i experiència aquí al Parc Bit amb la nostra comunitat local. Segueix llegint.

Assistim al congrés “This Nordic 2018″ de Dinamarca

La setmana passada una part del nostre equip va acudir al congrés sobre creativitat i tecnologia #Thisnordic a la localitat d’Aarhus, Dinamarca. Aquests 2 dies han estat molt inspiradors per a les nostres activitats de divulgació tecnològica. Dinamarca està situada al capdavant d’Europa en innovació, creativitat i disseny, i va ser molt interessant ser-hi i escoltar ponències d’empreses daneses petites i grans que treballen a nivell internacional. Segueix llegint.


ALTRES

Share

Comentaris tancats.