Butlletí ParcBit al dia 19/04/17

NOTÍCIES

hackathon

Arranca la hackathon per a una “Smart island”

El ParcBit acull la primera jornada del IoT hackathon, una trobada per a què desenvolupadors crein durant 4 dies propostes de solucions tecnològiques al voltant de “Illa sostenible” i “Internet de les coses” (IoT). Es tracta d’un esdeveniment organitzat per l’associació IslandHack en el marc del Congrés Mundial Smart Island que es celebra a Calvià els 20 i 21 d’abril i on col·labora la Fundació Bit. Més informació.eoiTres projectes de la incubadora del ParcBit seleccionats en el programa Coworks EU de l’EOI

L’Escola d’Organització Industrial (EOI) ha seleccionat recentment tres emprenedors allotjats a la incubadora del ParcBit (RedString, Okomy i Meteoport) per a participar en el Programa d’Acceleració Internacional European Coworkings EOI, mitjançant el qual mig centenar d’emprenedors podran beneficiar-se gratuïtament d’aquest programa cofinançat pel Fons Social Europeu d’Ocupació, Formació i Educació. Més informació.


innovemLa Fundació Bit, partner de la novena edició de la Fira Innovem

La novena edició de la Fira Innovem, punt de trobada de projectes, recursos i persones entorn a la innovació en l’àmbit professional i empresarial que organitza Joves Empresaris de Balears, tindrà lloc els dies 27 i 28 d’abril. Un any més, la Fundació Bit dona suport a l’esdeveniment, enguany com a partner, amb l’objectiu de fomentar la competitivitat empresarial, juntament amb la Direcció General d’Innovació i Recerca. Més informació.

 


 ACTIVITATS

wasmer

Taller “Com podem millorar la nostra Comunicació i millorar la comprensió del nostre missatge cap al client”

L’espai EmprenBit acollirà el proper dijous dia 20 d’abril a les 12h el taller “Com podem millorar la nostra Comunicació i millorar la comprensió del nostre missatge cap al client” a càrrec de Jennifer Wasmer, comunicadora professional amb àmplia experiència en comunicació intercultural i en la gestió de crisi corporatives. Més informació.


ramblaWorkshop sobre “intraemprendimento” en empreses TIC

El proper 20 d’abril Rambla, Abogados&Asesores organitzen una jornada de presentació del projecte europeu Intraprise, del qual Rambla n’és soci.  INTRAPRISE pretén desenvolupar un programa de capacitació intraemprendedora que ajudi als gerents i empleats d’empreses TIC en el procés d’adopció i realització efectiva d’una cultura intraemprendedora dins de la configuració organitzativa de les empreses. Més informació.


aixa

Sessió informativa: Com escollir col·legi?

El dimarts 25 de Abril, els Col·legis Aixa i LLaüt  organitzen la Sessió informativa: “Com escollir col·legi?” orientada a mares i pares amb fills/es de 0 a 3 anys. Durant la sessió es parlarà de les claus per escollir amb encert el col·legi, criteris com, per exemple, el tipus d’instal·lacions, la distància, la importància dels idiomes, el nivell acadèmic, etc. Més informació.


estudi llimona

Workshop intensiu de WordPress de 12 hores

Estudi Llimona realitza una nova edició del workshop intensiu de WordPress de 12 hores dirigit a professionals i/o particulars que vulguin aprendre a fer una web personal o d’empresa amb relativa facilitat, dotar-la de contingut i treure-li el màxim rendiment. Més informació.


ALTRES

Share

Comentaris tancats.