Butlletí ParcBit al dia 07/11/2017

ACTIVITATS

IBtalks: Perspectives de futur de la genètica en la medicina

El proper dimarts 12 de desembre, a les 16 hores, l’espai EmprenBit del ParcBit acollirà la quarta i darrera sessió del clicle de xerrades #IBTalk’17, anomenada “Perspectives de futur de la genètica en la medicina”. L’encontre tractarà qüestions com les mancances actuals de la genètica com a eina diagnòstica o si la societat està preparada per a la inclusió de la genètica en els tractaments mèdics del dia a dia, entre d’altres. Més informació.Obertes les inscripcions per al curs d’eines Web 2.0 aplicades a la gestió i comercialització d’empreses

Vols aprendre a gestionar la visibilitat i la reputació online d’una empresa o establiment turístic? En aquest curs aprendràs a desenvolupar campanyes de màrqueting i a gestionar la imatge de marca de qualsevol establiment en les comunitats virtuals i plataformes socials més adequades. Més informació.


NOTÍCIES

La Fundació Bit comptarà amb una oficina a Eivissa a partir del primer trimestre de 2018

La Fundació Bit comptarà amb un espai propi al Centre de Sa Coma d’Eivissa a partir del primer trimestre de 2018, des d’on podrà atendre i assessorar les empreses emprenedores dins l’àmbit de la innovació a Eivissa. Mentre el Centre Bit encara no sigui una realitat, la Fundació Bit disposarà d’un edifici a Sa Coma on s’habilitarà una oficina a la qual es desplaçaran tècnics del ParcBit per assessorar i donar a conèixer a les empreses i emprenedors eivissencs les línies d’ajuts que ofereix el Govern Balear. Més informació.


L’empresa tecnològica mallorquina Wireless DNA aconsegueix el guardó nacional CEPYME 2017 entre més de 300 candidatures

Els especialistes internacionals de l’única Smart City social del futur, Wireless DNA, han estat guardonats amb el prestigiós Premio CEPYME 2017 (Confederació Espanyola de la Petita i Mitja Empresa), durant la gala celebrada a Madrid aquest 4 de desembre. El grup empresarial mallorquí proveeix a la major empresa de telecomunicacions del món i compta amb més de 20 anys d’experiència en xarxes de telecomunicació, plataformes tecnològiques i anàlisi intel·ligent de dades a temps real.Més informació.


Prop de 200 persones participen aquests dies al seminari internacional INTO 2017, sobre intel·ligència artificial aplicada al turisme

El vicepresident Biel Barceló durant l’inauguració va afirmar que: «Som un laboratori ideal per provar les tecnologies d’aquesta quarta revolució industrial, la de les màquines de la ment. Davant dels canvis profunds que s’hi esdevindran, les Illes Balears en podrem sobreviure, o podem ser-ne protagonistes. Vos convid a ser-ne protagonistes». Més informació.


El projecte europeu Links Up organitza una trobada empresarial entre start-up i empreses consolidades a la Fundació Bit

En el marc de la dotzena edició del Seminari Internacional d’Innovació en Turisme, l’INTO, el projecte europeu Links up ha organitzat una sessió de treball entre empreses consolidades i start-up del sector d’e-turisme. Hi han participat 15 start-ups i 5 grans empreses del sector de l’e-turisme, que s’han pogut conèixer, intercanviar coneixements i arribar a possibles acords de col·laboració. Més informació.


ALTRES

 

 

 

 

Share

Comentaris tancats.