Butlletí ParcBit al dia (05/11/15)

ACTIVITATS

brokerage event

Brokerage Event: L’avanç de les indústries turístiques mitjançant la Tecnologia i la Innovació

Els propers 12 i 13 de novembre, al Centre Empresarial Son Espanyol, el cluster Turistec, com a president i secretari del projecte europeu EUREKATOURISM+, organitza pel proper mes de novembre al ParcBit el segon “Brokerage Event” international sobre tecnologia i innovació aplicades al turisme. L’esdeveniment unirà els sectors dels viatges i l’oci i tractarà, a banda de la innovació en turisme, sobre la col·laboració amb clusters i startups, les ciutats intel·ligents i especialitzades o l’estratègia de creixement de l’Europa 2020. Més informació.


ApplusJornada Novetats ISO 9001:2015

La consultora multinacional Applus, amb delegació al ParcBit, organitza pel proper dia 16 de novembre una jornada tècnica gratuïta sobre les novetats de la Norma ISO 9001 i com poden afectar al contexte de l’organització, el lideratge, l’enfocament basat en el risc i la gestió per processos. S’identificaran els canvis que introduirà la nova ISO 9001:2015 respecte la norma ISO 9001:2008. Més informació.


NOTÍCIES

INTOTravel Compositor, nascuda al ParcBit, premi Emprenedor XXI

Travel Compositor, una iniciativa empresarial nascuda a la incubadora del ParcBit, ha estat un dels guanyadors dels Premis Emprenedor XXI 2015, en la seva fase nacional, de la categoria per a empreses de recent creació. Travel Compositor ha creat el primer motor de reserva de vols, hotels i serveis terrestres sense límit de destinacions i de serveis, permetent en tan sol 3 minuts crear un viatge combinat de 5 ciutats. Seguir llegint.


Cursos Eivissa

Nous cursos gratuïts d’alfabetització digital a Eivissa

Durant els mesos d’octubre i novembre la Fundació Bit imparteix cursos d’alfabetització digital a Eivissa, amb l’objectiu de reduir l’escletxa digital i augmentar la competitivitat. S’ofereixen dos tipus de cursos bàsics: els dirigits als ciutadans a través de  la Xarxa de Telecentres de les Illes Balears (XarxaBit) i els adreçats a pimes i emprenedors impartits pel servei d’assessorament tecnològic Dr.TIC de la Fundació Bit. Seguir llegint.


Projectes Turisme

L’àrea de Turisme de la Fundació Bit presenta els seus projectes a estudiants de la UIB

La Fundació Bit ha presentat els projectes de l’àrea de turisme en què està treballant actualment als estudiants del Grau d’Informàtica de la UIB, dins l’assignatura ‘Disseny de Solucions per al Sector Turístic’, amb l’objectiu de donar a conèixer dins l’àmbit universitari les innovacions que promou la Fundació Bit en col.laboració público-privada. Amb aquesta xerrada, a més, els alumnes han pogut complementar els seus coneixements acadèmics amb projectes reals utilitzats pel mercat turístic. Seguir llegint.


HabitissimoHabitissimo presenta les seves noves oficines als mitjans de comunicació

El passat dia 28 d’octubre Habitissimo va obrir les seves noves oficines als mitjans de comunicació en un cafè premsa que serví per mostrar les noves instal·lacions i anunciar les darreres novetats de la companyia. El CEO Jordi Ber va anunciar que la companyia balear llançarà al novembre una nova aplicació per a mòbils a través de la qual les persones podran rebre pressupostos per als seus projectes d’obres i reformes de llar. Seguir llegint.


 
WMCLa Xarxa EEN oferirà un Brokerage Event en el World Mobile Congress 2016

L’Agència per a la competitivitat de l’empresa de la Generalitat de Catalunya, ACCIÓ, en el marc de la Xarxa Europe Enterprise Network (EEN), organitza un Brokerage Event dintre del World Mobile Congress 2016 que tendrà lloc els propers dies 22, 23 i 24 de febrer a Barcelona. Les empreses tecnològiques de Balears interessades en participar en aquest encontre empresarial tendran accés gratuït a la resta de l’esdeveniment, pagant el preu de la inscripció al brokerage event de 310€. Seguir llegint.

 


ALTRES

 
Share

Comentaris tancats.