Butlletí ParcBit al dia (01/12/15)

ACTIVITATS

kikiritic

Nova xerrada KikiriTIC sobre màrqueting de proximitat i webrooming a botigues físiques

La Cambra de Comerç de Mallorca acull el divendres 4 de desembre, de 8.30 a 10.30 hores, la novena edició de les xerrades tecnològiques KikiriTIC!, organitzades conjuntament per Fundació Bit i Club Cambra Mallorca, on s’analitzaran els aspectes legals a tenir en compte en el màrqueting de proximitat i el webrooming com a tendència en auge en comerços físics. L’assistència a la trobada, que donarà començament amb un cafè, és gratuïta prèvia inscripció. Més informació.


pla internacionalitzacióJornades sobre e-commerce a Menorca

La Fundació Bit i l’Institut d’Innovació Empresarial (IDI) organitzen unes jornades a Menorca sobre comerç electrònic dirigides a aquelles empreses que vulguin vendre a mercats exteriors a través de la venda online. El dijous 10 de desembre, s’aprofundirà sobre els aspectes tecnològics per a la venda on line i les estratègies de màrqueting on line per a mercats exteriors i comptarà amb la participació d’Acceso Menorca, Banco Santander i Pretty Ballerinas. L’assistència a les sessions és gratuïta prèvia inscripció. Més informació.


soibCurs d’eines web 2.0 aplicades a la gestió i comercialització d’empreses

La Fundació Bit impartirà a partir de gener de 2016 el curs del SOIB dedicat a les eines web 2.0 aplicades a la gestió i comercialització d’empreses. S’ensenyarà a gestionar la visibilitat i la reputació online d’una empresa o establiment turístic, així com a saber desenvolupar campanyes de màrqueting i gestionar la imatge de marca de l’establiment en les comunitats virtuals. La data límit d’inscripció és el 18 de desembre de 2015. Més informació.


social media campTaller intensiu de xarxes socials “Social Media Camp”

El proper mes de març arriba el Social Media Camp al ParcBit, un taller intensiu sobre Xarxes Socials de 20 hores i que sorgeix amb una idea clara: oferir formació 100% pràctica i real sobre Xarxes Socials des d’un punt de vista de negoci i a un preu assequible per a tots. El taller serà impartit per 6 professionals que treballen directament amb comunitats digitals i que són referents en l’àmbit de les xarxes socials. Es tracta de responsables Social Media de diverses marques que compartiran els seus trucs, eines, estratègies i tàctiques. Més informació.

 


NOTÍCIES

Menorca ConnectaLa Fundació Bit dóna a conèixer el nou CentreBit a la Fira Menorca Connecta

Dins del programa de conferències del Menorca Connecta, la fira de tecnològica celebrada a Maó entre el 27 i el 29 de novembre, el gerent de la Fundació Bit, Pere Fuster, participa amb la ponència “Coneix el nou Centre Bit Alaior”, en què explica com serà aquest nou complex del Govern Balear on es pretén aglutinar i donar servei a empreses i emprenedors de base tecnològica o amb un alt grau d’innovació. Seguir llegint.


Visita basilicata

Una delegació de Basilicata coneix el ParcBit i les empreses de biotecnologia balears

La visita s’emmmarca en un projecte europeu per conèixer l’experiència en bones pràctiques de les companyies biotecnològiques i serveixin de model per a la creació d’un pol biotech a la comarca italiana. La comitiva ha conegut, d’una banda, les empreses del Cluster BIOIB, algunes d’elles situades en el ParcBit i, d’altra banda, alguns dels serveis i infraestructures de la UIB i del parc tecnològic. Seguir llegint.


Ferran ADrià

Ferrán Adrià coneix tres dels projectes de la Incubadora del ParcBit

El xef Ferrán Adrià ha conegut els projectes empresarials gestats al ParcBit: Inisle, Innturba i La Pescateca, en un encontre d’emprenedors organitzat en el marc del Vive&Telefónica en Es Baluard. Durant la trobada Ferran Adrià ha pogut assessorar i fer una sèrie de recomanacions a cada un dels projectes per tal que puguin incrementar el seu grau d’innovació, remarcant que la innovació no només s’ha de centrar en el producte o servei si no també en la manera de vendre’l. Seguir llegint.


Bipsin

 

Una eina tecnològica per a psicòlegs desenvolupada al ParcBit competeix amb 52 projectes europeus

L’empresa del ParcBit Bipsin rebrà el suport de l’acceleradora per dur endavant el seu projecte Mentalcheck, una eina innovadora per als professionals de la psicologia que permet el disseny i emplenament d’autoregistres mitjançant dispositius mòbils i, a la vegada, ofereix diverses funcionalitats per a la transferència de pautes terapèutiques en contexts ecològics. Seguir llegint.

 


 
PortbookerPortbooker.com guanya el primer concurs d’idees innovadores de l’internacional brokerage event de EUREKATOURISM+

El lliurament del premi es va celebrar divendres passat 13, en el marc de la clausura de la segona edició de l’esdeveniment organitzat pel cluster Turistec. Portbooker.com reuneix, en opinió del jurat, tots els requisits per representar els projectes innovadors que aconsegueixen convertir una idea en un model de negoci d’èxit. En aquest cas, solucionant les necessitats de l’oferta i la demanda del segment nàutic. L’empresa, amb seu al ParcBit, és ja la major guia nàutica virtual, oferint informació de 8.500 ports i oferint un sistema d’amarratges online en temps real. Seguir llegint.


ALTRES

Share

Comentaris tancats.