Butlletí ParcBit 14/09/17

NOTÍCIES

S’obre la convocatòria dels Premis EmprenedorXXI

El vicepresident i conseller d’Innovació, Recerca i Turisme, Gabriel Barceló, el conseller de Treball, Comerç i Indústria, Iago Negueruela, i el director territorial de CaixaBank a Balears, Xicu Costa, han presentat la XI edició dels Premis EmprenedorXXI. Aquests guardons pretenen identificar joves empreses innovadores que, tot i haver obtengut uns primers resultats amb èxit, tenen previst un pla de creixement ambiciós i necessiten recursos per dur-lo endavant. Més informació.


 

El Govern treballa per trobar solucions transversals per millorar la situació laboral del personal de la Fundació Bit

El Govern està treballant per trobar solucions que millorin la situació laboral dels treballadors i de les treballadores del Call Center de la Fundació Bit. La gerència d’aquesta fundació pública, juntament amb les direccions generals de Funció Pública i Pressuposts, estudien la manera de donar resposta, com més aviat millor, a les demandes del personal del servei telefònic ubicat al ParcBit de Palma. Més informació.


ACTIVITATS

Campanya de donació de sang 

El proper 20 de setembre, de 09h a 14’00h al carrer Blaise Pascal, enfront de l’Edifici Europa, el Banc de Sang i Teixits farà una campanya de donació de sang al ParcBit.

 Més informació.


Taller Premis Emprenedor XXI

En el marc de la nova convocatòria dels Premis Emprenedor XXI otorgats per La Caixa Capital Risc i ENISA, des de la Fundació Bit, a través del programa #EMPRENBIT de suport a emprenedors de base tecnològica, com a coorganitzadors del premi a les Illes Balears juntament amb l’IDI (Institut d’Innovació de les Illes Balears), s’organitza un taller pràctic el proper dimarts 19 en el qual es revisaran les bases i calendari d’aquesta XI convocatòria. Més informació.


Meteoalerta 2017 – Jornada Tècnica sobre emergències produïdes per meteorologia adversa 

 La Direcció General d’Emergències i Interior de la Conselleria d’Hisenda i Administracions Públiques organitza la cinquena edició de la Jornada Tècnica Meteoalerta sobre emergències produïdes per meteorologia adversa, que tindrà lloc dia 15 de setembre de 2017 a l’auditori del Centre Empresarial Son Espanyol del ParcBit. Més informació.


 

 ALTRES

Share

Comentaris tancats.