Butlletí ParcBit 09/08/17

NOTÍCIES

La Fundació Bit ha guardonat amb un viatge al South Summit a les millors pràctiques d’emprenedoria del seu campus d’estiu

L’Emprenbit Tech Camp, el campus d’estiu d’emprenedoria tecnològica organitzat per la Fundació Bit, ha finalitzat aquest 31 de juliol amb l’acte de lliurament de diplomes i el premi especial a la millor pràctica pel projecte; Virtual Health.

Més informació.


El Govern destinarà més de 97 milions d’euros a la diversificació econòmica i la innovació 

Aquest dilluns la Mesa de Diàleg Social ha aprovat l’Estratègia per a la Diversificació Econòmica a través de la Innovació que ha presentat el Govern. L’estratègia, que s’incorpora al Pacte per la Competitivitat, l’Ocupació de Qualitat i el Progrés Social, inclou com a element central la nova RIS3, un document vinculat a la concessió de fons europeus, al qual s’han incorporat els nous sectors emergents transformadors: ciències i tecnologies marines, bioeconomia (economia circular i biotecnologia) i indústries culturals i creatives (ICCS). Més informació.


Discubre aconsegueix una inversió de 130.000 euros a través de crowdfunding

Amb una inversió mitjana de 2.400 euros, en total han estat 54 inversors, que  ha aportat prop de  130.000 euros (concretament 129.690 euros) per a Discubre, un punt de trobada i market place de productes i serveis per a persones amb discapacitat i/o diversitat funcional a qui ofereix una solució per buscar, comparar i triar el producte o servei que necessiten, posant en contacte oferta i demanda a través de la seva plataforma online. Més informació.


El CentreBit Menorca arriba al 80% d’ocupació d’empreses en el seu primer any d’activitat

El vicepresident del Govern i conseller d’Innovació, Recerca i Turisme, Biel Barceló, i la presidenta del Consell Insular de Menorca, Susana Mora, han visitat aquest matí el CentreBit Menorca amb motiu del seu primer any d’activitat. Els han acompanyat el director general d’Innovació i Recerca, Pep Lluís Pons, el gerent de la Fundació Bit, Pere Fuster, i la delegada territorial del CentreBit Menorca, Carmen Crespo. Més informació.


 

 ALTRES

Share

Comentaris tancats.