Butlletí 31/10/18

ACTIVITATS

I Jornades per a la diversitat a l’empresa

El grup creador del projecte “Diversity 3.0 colive, cowork, colearn” organitza amb la col·laboració de ParcBit i el patrocini de Milk Originals, moda no binària i Hotel Amic Horizonte les “I Jornades per a la diversitat a l’empresa”.

L’esdeveniment està dirigit a qualsevol persona membre d’una empresa, direcció, personal de recursos humans o altres treballadors. També es dirigeix a persones en recerca de feina. 

Més informació.


III Jornada de Promoció i Educació per a la Salut en els Centres Educatius a les Illes Balears “SALUT EN XARXA” 

El día 6 de novembre se realitzarà la III JORNADA DE PROMOCIÓ I EDUCACIÓ PER A LA SALUT EN ELS CENTRES EDUCATIUS DE LES ILLES BALEARS “SALUT EN XARXA” organitzada per les Conselleries d’Educació y de Salut en el marc del programa de Centres Educatius Promotors de salut (CEPS). Més informació


1er Tramuntana Tech Talks: “Com disenyar i executar una estratègia comercial eficaç a una startup” 

El proper 8 de novembre arranca la tercera edició del cicle Tramuntana Tech Talks, un conjunt de xerrades gratuïtes i obertes per a emprenedors i startups que se celebren al ParcBit durant el mes de novembre i on es tracten temes rellevants dins del món de l’empresa i la innovació. La primera sessió Tramuntana Tech Talks serà el dia 8 de novembre amb Jesús Monleón, business angel i cofundador de l’acceleradora Seedrocket, qui explicarà “Com disenyar i executar una estratègia comercial eficaç a una startup”.

Més informació.


Conferència: Cap a un nou model de serveis socials?

El proper 9 de novembre, Manuel Aguilar Hendrickson, sociòleg i professor de l’Escola de Treball Social de la Universitat de Barcelona realitzarà aquesta conferència en la que es reflexionarà sobre el model actual de serveis socials i es posaran sobre la taula noves experiències d’innovació social per tal d’adaptar-se a les noves necessitats. Segueix-lo en directe per streaming. Més informació.


3ª sessió IBTalks’18: ”Bioeconomia a Balears: Del repte a l’oportunitat”

El proper dijous 8 de novembre tendrà lloc la segona sessió del cicle de converses #IBTalks, una iniciativa de la Direcció General de Recerca i Innovació del Govern de les Illes Balears i que aquesta vegada està co-organitzada amb el clúster BIOIB.


Més informació


2n Tramuntana Tech Talks: “Funding Strategy”

Dia 15 de novembre tendrà lloc la segona sessió del cicle Tramuntana Tech Talks amb Helena Torras, que ens parlarà d’estratègies de finançament. Helena és CEO de B-wom, l’startup que va cofundar amb l’objectiu de donar poder a les dones a través de la salut i que es basa en una aplicació mòbil de coaching per ajudar-les en la prevenció. Actualment, ja ha impactat positivament sobre més de 200.000 dones.

Més informacióNOTÍCIES

La Factoria d’Innovació assessorarà més de cent empreses en gestió de la innovació

La vicepresidenta del Govern i Consellera d’Innovació, Recerca i Turisme, Bel Busquets ha anunciat la posada en marxa del programa Factoria d’Innovació 2018 -2019 que assessorarà i formarà a més de 100 empreses de les Illes Balears. L’objectiu de la Factoria d’Innovació és ser un centre d’alt rendiment en creativitat aplicada a la innovació i un entorn dedicat al 100% al desenvolupament del potencial innovador de les empreses i forma part de les actuacions que s’han duit a terme aquesta legislatura per a aconseguir un canvi en el model econòmic de les Illes Balears. Més informació.


La Fundació Bit desenvolupa videojocs per mirar de prevenir els deliris dels malalts ingressats a l’UCI

La Fundació Bit ha estat premiada recentment pels nous videojocs de Play for Health (P4H), un desenvolupament tecnològic liderat per l’àrea d’Innovació TIC de la Fundació Bit, que es testejaran per demostrar la seva eficàcia en la prevenció de la Síndrome Confusional Agut (SCA) o Delirium en els pacients hospitalitzats a les unitats de cures intensives (UCI). 

Més informació


Cuina Global informa d’un nou sistema d’abonaments pels usuaris dels ParcBit

Cuina Global, l’empresa que s’en carrega del menjador escolar de l’Escola Global, posa a disposició dels usuaris del ParcBit un nou sistema d’abonaments a través del qual es podran adquirir els seus menús diaris. Amb aquest nou sistema es podrà comprar per 60 euros un abonament de 10 menús per a consumir a gust del client. Més informació.


Campus Esport ofereix importants avantatges per a empreses i treballadors del ParcBit

Campus Esport ofereix una oferta especial d’abonaments disponible fins el 19 de novembre a través del qual els treballadors del ParcBit podran beneficiar-se d’un any a totes les activitats per a socis només per 210€ , en un pagament únic, o bé en 10 quotes a 21€. A més a més, durant aquest curs Campus Esport ofereix la possibilitat de provar el servei durant 15 dies de forma completament gratuïta.

 Més informació.


Omnirooms i TravelgateX tanquen una aliança estratègica internacional per a què els hotels distribueixin les habitacions adaptades als turistes que les necessitin

El mercat del turisme accessible representa al voltant del 27% de la població total i el 12% del mercat turístic, segons l’estudi de la Unió Europea “Economic Impact and Travel Patterns of Accessible Tourism in Europe”. En el mateix sentit, i segons la Fundació Once, el 72% de les persones amb discapacitat viatja un mínim de dues vegades a l’any. Més informació


Es publiquen en el British Journal of Clinical Pharmacology les dades del primer assaig clínic en humans de l’SNF472 en pacients en hemodiàlisi

Laboratoris Sanifit SL, l’empresa biofarmacèutica en etapa clínica centrada en els tractaments per als trastorns de calcificació, anuncia avui que s’han publicat al British Journal of Clinical Pharmacology les dades d’un estudi de fase I que avalua la seguretat i la tolerabilitat del medicament SNF472 per a pacients en hemodiàlisi.Més informació


Logitravel inclou Amazon Pay entre els seus mètodes de pagamen

L’agència de viatges online Logitravel.com anuncia la incorporació d’Amazon Pay com a servei de pagament. El sistema simplifica al màxim el procés de pagament i permet abonar la reserva en tan sol tres passos. Amazon Pay és una forma ràpida, senzilla i segura de pagar a Internet i mitjançant dispositius mòbils. El client usa la informació de targetes bancàries ja emmagatzemades en el seu compte d’Amazon per pagar còmodament sense haver de sortir de l’entorn web de Logitravel. Més informació


ALTRES

Share

Comentaris tancats.